![]() |
|
[VX] Nie mogę dodać skryptu - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Nie mogę dodać skryptu (/Thread-VX-Nie-mog%C4%99-doda%C4%87-skryptu) |
Nie mogę dodać skryptu - aron155 - 21-11-13 10:53 Witam. Problem nie jest związany z RPG Makerem a z tym forum. Mianowicie próbowałem dodać swój skrypt w dziale ze skryptami, ale wyskakuje mi błąd: Forbidden. You don't have permission... Jak mogę dodać skrypt? RE: Nie mogę dodać skryptu - Ayene - 24-11-13 22:57 W którym dokładnie dziale chciałeś dodać skrypt? RE: Nie mogę dodać skryptu - aron155 - 25-11-13 21:26 Ultima Forum / RPG Maker / Skrypty / RGSS2. Daję nowy temat, wypełniam a jak daję Dodaj, to wyskakuje błąd :/ RE: Nie mogę dodać skryptu - Ayene - 25-11-13 21:41 Dodaj? Nie ma takiego przycisku. Z której skórki korzystasz? RE: Nie mogę dodać skryptu - Soul - 25-11-13 21:50 Też mam ten problem, ale nie mogę napisać posta w dziale "Wsparcie" w moim temacie o systemie walki by Enu. W innym temacie mogłem się normalnie wypowiedzieć. Nie wiem czego to jest wina. U mnie błąd się pojawia po wciśnięciu przycisku "Wyślij". RE: Nie mogę dodać skryptu - aron155 - 26-11-13 20:08 Z tego co widać zamieszczałem już posty na tym forum, więc wiem jak to się robi... Chociażby zamieszczenie posta w tym dziale. Problem występuje, gdy chcę dodać posta w dziale skrypty. Po kliknięciu przycisku Wyślij (Dodaj w sensie żeby zaakceptować i wysłać) zamiast przenieść mnie do zamieszczonego posta wyskakuje biała strona z czarnym napisem coś na tej zasadzie: Spoiler: (Otwórz) |