![]() |
|
[XP] Tileset z mojego projektu. - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP] Tileset z mojego projektu. (/Thread-XP-Tileset-z-mojego-projektu) |
Tileset z mojego projektu. - maksmmilian - 24-11-13 22:24 Witam! Oto Tileset z mojego projektu (nie bluzgać, że kradnę, bo mój drugi nick to MCGMPL :) ) Przykład: ![]() Tileset: Spoiler: (Otwórz) RE: Tileset z mojego projektu. - Ermi - 24-11-13 23:00 Rozumiem, że umieszczając go tu, pozwalasz na użycie w innych projektach? RE: Tileset z mojego projektu. - maksmmilian - 24-11-13 23:43 no co ty?! chory jesteś?! ja się tylko chwalę!!! tak serio to możesz to był taki sarkazm :)) btw. w Tauronie chcesz ich użyć? RE: Tileset z mojego projektu. - Athanor - 25-11-13 15:21 On jest bardzo ładny, podobają mi się te zalesione elementy, na pewno go użyję na nowym kontynencie. Jakie polecasz do niego auto-tilesy? Widzę trawę, okrągłą wodę RE: Tileset z mojego projektu. - maksmmilian - 25-11-13 20:18 Używam tam tych autotile: ![]()
|