![]() |
|
Edytor objektowy - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Inne (/Forum-Inne) +--- Wątek: Edytor objektowy (/Thread-Edytor-objektowy) |
Edytor objektowy - helio108 - 30-11-13 18:28 Hej! Ja do was z pewnym pytaniem. Ostatnio szukam obiektowego edytora gier strategicznych. Jeśli jakiegoś ktoś zna to bardzo Was proszę podajcie nazwę. Najlepiej edytor 3d. Jak nie będzie edytora samodzielnego to może rozbudowany z jakieś konkretnej gry. P.S. Mówiąc 3d mam namyśli Disciples II. RE: Edytor objektowy - Amelanduil - 30-11-13 18:57 Już edytory wbudowane w gry staregiczne są wystarczająco trudne do opanowania... Po pierwsze musiałbyś sam stworzyć taki edytor, po drugie w 99% zapewne mierzysz za wysoko w proporcji do swoich umiejętności, determinacji i czasu... Myślisz, że robienie gier jest proste i mało zajmujące? Nope, nie takich gier. RE: Edytor objektowy - helio108 - 30-11-13 19:19 Amelanduil. Wie o co Ci chodzi. Ja znam swoje możliwości ale myślałem o czymś w rodzaju edytora dfo gry Disciples II. Tyle z bardziej zaawansowane. |