![]() |
|
[XP] Obrazki - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Materiały (/Forum-Materia%C5%82y) +--- Wątek: [XP] Obrazki (/Thread-XP-Obrazki) |
Obrazki - Zvarr - 09-12-13 20:37 Nawiązując do prac Ayene: ![]() Zrobiłem (Do XP) mały characters. Jest tam wiele znanych grafik np. Gandalf Spoiler: (Otwórz) RE: Obrazki - Zvarr - 10-12-13 18:49 Oto następny character, może Wam się przyda. Tym razem jest to tematyka Władcy Pierścieni Spoiler: (Otwórz) RE: Obrazki - Negatin - 14-02-14 20:59 Czy ja w w pierwszym character'że widzę Geralta (Wiedżmin)? Ja byłbym wdzięczny za jakieś postacie z anime :) ponieważ planuje projekt w którym głównym bohaterem będzie otaku. Z góry dziękuje. RE: Obrazki - Zvarr - 14-02-14 21:16 Nie znam się na anime, ale of course zrobię to Dla Ciebie( Bo dzisiaj Walentynki XD). Podeślij jakieś imiona, bo ja znam tylko Naruto :) EDIT: Tak to Geralt, wiem, że to Wiedźmin, mam wszystkie książki Sapkowskiego (wygrałem w konkursie). Chyba widać na bannerze :) RE: Obrazki - Negatin - 16-02-14 04:10 Wysłałem ci na PW jakie anime :) |