![]() |
|
[XP] Filmy AVI - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [XP] Filmy AVI (/Thread-XP-Filmy-AVI) |
Filmy AVI - ADI - 12-12-13 11:59 Joł... To znowu ja... Tak. Mam jeszcze jeden problem, odnośnie odtwarzania plików AVI. Znaczy... Filmy się odtwarzają (tak jakby) ale słychać tylko dźwięk, bez obrazu. Pamiętam że wpierw wszystko było wporządku. Aż tu nagle - BAM! - Ciemność... Powiedzcie mi, co może być tego przyczyną? Niekompatybilny z innymi skrypt? RE: Filmy AVI - Rave - 12-12-13 14:12 Możliwe że tylko kodek szlag trafił. Spróbuj najpierw przeinstalować wszystkie kodeki. Jak to nie pomoże... to raczej niekompatybilny skrypt. Aha, i do XP nigdy nie było dobrego skryptu na AVI. Chcesz filmików, przejdź na VX Ace i używaj grafik z XP. RE: Filmy AVI - ADI - 13-12-13 11:38 Projektu teraz nie porzucę bo pracuje nad nim już zbyt długi czas. A filmy odtwarzały się wpierw normalnie (audio + video) więc możlie że to przez kodek... Warto sprawdzić. Dzięki :P |