![]() |
|
Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Tutoriale (/Forum-Tutoriale) +--- Wątek: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM (/Thread-Video-Tutoriale-Tworzenie-grafik-do-RM) Strony: 1 2 |
Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Ayene - 05-05-13 10:31 Chcesz tworzyć elementy tilestów do RM-a? Nie wiesz, jak się za to zabrać? Polecam Tobie video tutoriale, choć nieco drewniane, to na pewno pomocne dla początkujących grafików. Dzięki nim dowiesz się: Serdecznie zapraszam do oglądania i komentowania. Pozdrawiam. RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - cj2 - 05-05-13 13:06 A będą jakieś nowe? Bo te są już lekko stare. RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Ayene - 05-05-13 14:09 Hmm. Nie wiem, pewnie będą. Tylko o czym by tu jeszcze mówić RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Feniks - 05-05-13 18:10 Ayene >.> Jedyna osoba z administracji, którą lubię :3 Zdaje się pisałem już to kiedyś, świetne poradniki :) RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Ozzma - 05-05-13 19:06 Tutoriale są jak najbardziej w porządku, ale przydałoby się coś nowego. Trzymam kciuki RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Kyle - 06-05-13 14:50 Wspaniały tutorial , na pewno mi się przyda ! Chociaż drewniana podłoga wyglądają trochę jak cegły, ale i tak jest dobrze zresztą nie będę się czepiał . . . RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Ayene - 06-05-13 20:57 No niestety, ale obraz po przesłaniu filmu na youtube traci na jakości, przez co grafika nie jest prawidłowo wyraźna. Nie przeczę, że ta płytka wygląda trochę dziwacznie, ale w oryginale... ![]() Jest coś, co chcielibyście sami zrobić i nie wiecie jak? Może to byłby dobry temat na tutorial. Dzięki za komentarze. RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Narzew - 06-05-13 21:04 Zrób też videotutoriale do tworzenia grafik do lepszego (moim zdaniem) Rpg Maker'a Xp, a nie że tylko do Vx ;) RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - cj2 - 06-05-13 21:06 Tworzenie elementów przyrody, m.in. skał, ziemi, roślin; animacja wody. Może trochę trudne tematy, ale jak trudne to dobre na tutorial. RE: Video Tutoriale - Tworzenie grafik do RM - Rave - 07-05-13 02:02 Ayene napisał(a):video tutoriale, choć nieco drewniane Biorąc pod uwagę o czym są dwa pierwsze tutki, to zrozumiałe ;-). W każdym razie fajne, ja czekam na tutek o robieniu autotilesów do vx - czytałem to: http://blog.rpgmakerweb.com/tutorials/anatomy-of-an-autotile/ i nadal nic nie rozumiem, ten artykuł mi nawet jeszcze bardziej w głowie zamącił. |