![]() |
|
Racing Master - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Racing Master (/Thread-Racing-Master) |
Racing Master - Dropbox - 21-12-13 16:30 Witam! Jestem dropboxkenshiro.Pracuję z moim kolegą. Gdy szukasz nowego PBF-a to zazwyczaj: "Fantasy-w to już grałem, Pokemony- no... nie! Wrestling- oklepane..." Ten PBF jest...inny Jest to PBF wyścigowy. Staraliśmy się jak najlepiej odwzorować świat wyścigów. Oferujemy: -niezły system wyścigów -kilkanaście prawdziwych modeli samochodów(więcej wkrótce) -klika tras(więcej wkrótce) -w miarę przystępne zasady -system szkolenia kierowcy -turnieje i rywalizację -przyjazne zachowanie wobec graczy Nasz PBF dopiero raczkuje więc nie zniechęcajcie się stylem forum czy małą ilością "cosiów". Zapraszam Link:tutaj! P.S.Znajdziecie mnie pod nazwą Mr.Windows RE: Racing Master - Yuuuuuuuuuu - 21-12-13 16:34 Oryginalny pomysł. Jak zamierzacie robić system wyścigów? RE: Racing Master - Dropbox - 21-12-13 17:17 (21-12-13 16:34)Yuuuuuuuuuu napisał(a): Oryginalny pomysł. Jak zamierzacie robić system wyścigów? Jest już gotowy. Znajdziesz go tu:link Zapraszamy do gry! RE: Racing Master - Sevard - 21-12-13 18:36 Zarejestrował się tylko po to, żeby zareklamować forum tak myślę. RE: Racing Master - Dropbox - 21-12-13 20:16 (21-12-13 18:31)Avara napisał(a): Coś mi to wygląda na multikontoTo nie moje konto, Yuuuuuuuuuu to nie ja. Jeszcze raz zapraszam do gry! RE: Racing Master - Sevard - 21-12-13 22:00 Panie, wytłumacz mi coś. Jaki sens ma zakładanie na portalu o RPG MAKERZE konta żeby zareklamować PBF'a? Chciałeś chociaż uczestniczyć w dyskusjach o RM czy tylko reklamę zrobić? Bo myślę, że to drugie. RE: Racing Master - Sevard - 21-12-13 23:25 Avara napisał(a):Choć z drugiej strony nie jest to zabronione w RegulaminieA powinno. Bo to jest tak jakby bot robił SPAM. RE: Racing Master - Multi0 - 22-12-13 01:36 Z tego co wiem forum jest o rm, użytkownik zajmuje się rm, do tej pory siedział na gospodzie i skamlał, więc nie widzę przeciwskazań aby normalnie mógł zarejestrować się i tu, po czym dać reklamę której forum nie zabrania, nie wyszło mu w rm próbuje czegoś nowego, a to że próbuje tam gdzie mu nie wyszło czyli na scenie to chyba nic złego co nie? RE: Racing Master - Dropbox - 22-12-13 11:33 (22-12-13 01:36)Rahim napisał(a): Z tego co wiem forum jest o rm, użytkownik zajmuje się rm, do tej pory siedział na gospodzie i skamlał, więc nie widzę przeciwskazań aby normalnie mógł zarejestrować się i tu, po czym dać reklamę której forum nie zabrania, nie wyszło mu w rm próbuje czegoś nowego, a to że próbuje tam gdzie mu nie wyszło czyli na scenie to chyba nic złego co nie? No, jeżeli chodzi o to, to ina Gospodzie i tu mam konto. RE: Racing Master - Multi0 - 29-12-13 18:47 Dzięki że mi powiedziałeś, bo wyżej o tym zapomniałem wspomnieć... Tytuł chyba zgapiony od gier PaKita... |