![]() |
|
[VX] Ekwipunek - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Ekwipunek (/Thread-VX-Ekwipunek) |
Ekwipunek - Sevard - 22-12-13 12:46 Jak usunąć ekwipowanie pancerza i reszty, tak by w ekwipowaniu pozostała tylko broń 1? RE: Ekwipunek - Avara - 22-12-13 13:54 W zdarzeniu robisz "Change Equipment" (tabelka "Actor" na pierwszej zakładce) i dla wybranej postaci robisz po kolei dla wszystkiego oprócz broni "none" i już. RE: Ekwipunek - Sevard - 22-12-13 14:19 Nie o to mi chodziło. O to, aby nie wyświetlało się to w statusie, tzn. Wchodzimy w ekwipunek, a tam tylko widzimy broń 1 i akcesoria. RE: Ekwipunek - Yotta - 22-12-13 14:41 Brak ikony i nazwy - powinno być ok.[/align] RE: Ekwipunek - Sevard - 22-12-13 14:51 Mi nie chodzi o itemy tylko o możliwość ekwipowania. Że nie będzie się wyświetlało pole, w sensie wchodzimy w ekwipunek, a tam widzimy tylko broń 1 i akcesoria. Tylko je można ekwipować... RE: Ekwipunek - Avara - 22-12-13 15:37 Proszę bardzo (wklej nad Main): Kod: #==============================================================================RE: Ekwipunek - Sevard - 22-12-13 17:01 Dzięki! No nareszcie ktoś mnie rozumie! Do zamknięcia ;) |