![]() |
|
[VX] Ważne - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VX] Ważne (/Thread-VX-Wa%C5%BCne) |
Ważne - ralfek123456 - 29-12-13 02:38 Witam mam pytanie. W rpg maker VX są TilesetA,TilesetB,TilesetC,TilesetD,TilesetE. Wiem że w TilesetE dodaje się własne grafiki. Ja mam zajęty TilesetE.Wpadłem na pomysł żeby dodać TilesetF.Dodałem go i mi się nie wyświetlił Mogę dodać nowe strony Tilesetów. A jeśli nie to jak łączyć grafiki Tileset!? RE: Ważne - Rave - 29-12-13 03:08 Nie da się tak. Chcesz więcej tilesów, zainwestuj w makera VX Ace (taki VX na sterydach - w sumie nie rozumiem tych co wciąż obstają przy zwykłym VX chyba że do dokończenia projektów które zaczęli, bo VX Ace może wszystko co VX a nawet więcej). RE: Ważne - Hubertov - 29-12-13 11:43 Rave napisał(a):Nie da się tak. Chcesz więcej tilesów, zainwestuj w makera VX Ace (taki VX na sterydach - w sumie nie rozumiem tych co wciąż obstają przy zwykłym VX chyba że do dokończenia projektów które zaczęli, bo VX Ace może wszystko co VX a nawet więcej). Popieram! VXace jest o wiele lepszy. RE: Ważne - ralfek123456 - 29-12-13 12:37 Hm....... Mam VX ace ale wydawał mi się zbyt ułatwiony. Nie wiem chyba po prostu usunę podstawowe Tilesety I dodam swoje Po za tym ja mam japońskiego Rpg maker VX ACE! Jak przetłumacze to nie będzie cały po polsku. W każdym razie dzięki za pomoc. ;-) Dobra przeżuce się na VX ACE! Ale będe musiał odnowa robić. Kilkanaście godzin pracy. |