![]() |
|
[XP] Virtebra POLECAM - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Zapowiedzi gier i dema (/Forum-Zapowiedzi-gier-i-dema) +--- Wątek: [XP] Virtebra POLECAM (/Thread-XP-Virtebra-POLECAM) |
Virtebra POLECAM - mikmon123 - 08-01-14 20:46 Zamierzam zrobić grę ,, Virtebra '' 3 części 1. Różdżka mroku 2. Jaskinia mroku 3. Dziedzictwo mroku Wszystkie pytania w komentarzach i już wyjaśniam co znaczy nazwa gry ,,Vir'' jest skrótem od łacińskiego słowa Vigra co znaczy: różdżka, kostur czy magiczne berło A ,,Tebra'' jest skrótem także od łacińskiego słowa Tenebrarum co znaczy mrok , zło czy ciemność Opisze wam ją to historia 12 letniego chłopaka/dziewczyny który/która dostał/dostała list od Ojca tyle że żyje z Opiekunem a jego brat Matka i babka nie żyją. Podekscytowany/a czyta w liście jest o tym żeby do niego przyszedł i wyrusza w podróż. Spotyka go sporo przygód np. Jest świadkiem wojny między Wilkołakami a Wampirami, Chcę go zjeść ogr czy trafia do wielkiej biblioteki w której jest dosłownie wszystko zapisane. Wszystkie pytania w komentarzach. Proszę o komentarze i opinie PS:Robię konkurs graficzny PPS: Jestem na Ultima Forum Nowy RE: Virtebra POLECAM - pepczakk - 08-01-14 20:48 Czytaj regulamin Cytat:Tytułem tematu powinien być tytuł projektu (bez zbędnych dopisków). Nie mam za bardzo co oceniać bo nic konkretnego tu nie napisałeś. Ponadto mówisz że zrobisz 3 części a nie wrzucasz nawet screenów. I wszędzie ten Mrok, kuźwa daj spokój. Może zrób dodatkowe 5 części? "powrót mroku" "mrok kontratakuje" "mroczni jeźdźcy czarnej nocy" "mroczny mrok" i "zamroczenie" RE: Virtebra POLECAM - Gorn5 - 08-01-14 21:33 Hmm... Jak już było wspomniane: czytaj regulamin. Bez screenów a także dobrego opisu i fabuły właściwie nic nie można wywnioskować... I co się uwziąłeś na ten mrok. Naprawdę jest za mało informacji. Pierw zrób przynajmniej 15-39% gry. Wtedy dopiero zrób zapowiedź, bo tak to nie ma sensu. Niestety. RE: Virtebra POLECAM - Ayene - 09-01-14 12:56 Temat nieregulaminowy. Zamykam. Aby otworzyć, proszę o kontakt PW. |