![]() |
|
[VXAce] Problem z tilami - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: RPG Maker (/Forum-RPG-Maker) +--- Dział: Wsparcie (/Forum-Wsparcie) +--- Wątek: [VXAce] Problem z tilami (/Thread-VXAce-Problem-z-tilami) |
Problem z tilami - pepczakk - 12-01-14 14:56 ![]() Postać wchodzi w drzewo Co zrobić? RE: Problem z tilami - helio108 - 12-01-14 14:57 W edycji tila ustaw tam że to jest gwiazdka... A nie... Wtedy będziesz mógł wchodzić... RE: Problem z tilami - pepczakk - 12-01-14 15:02 ustawiłem RE: Problem z tilami - Multi0 - 12-01-14 15:09 Krzyżyk wstaw na tym kafelku, a jak nie to na lewym też daj gwiazdkę i po problemie, ostatnich czasy wszyscy przychodzą z prostymi problemami *-* RE: Problem z tilami - Hubertov - 12-01-14 18:01 Jedyny sposób to nie robić tak zbitych drzew :-) RE: Problem z tilami - Rave - 12-01-14 18:20 Ustaw gwiazdkę, a "strzałkami" ustaw żeby nie było można wejść z żadnej strony. RE: Problem z tilami - Amelanduil - 12-01-14 18:39 Rahim napisał(a):Krzyżyk wstaw na tym kafelku, a jak nie to na lewym też daj gwiazdkę i po problemie Hubertov napisał(a):Jedyny sposób to nie robić tak zbitych drzew :-) Rave napisał(a):Ustaw gwiazdkę, a "strzałkami" ustaw żeby nie było można wejść z żadnej strony.No nie mogę, z was to jednak tłumoki są spróbuj tego skryptu. Ewentualnie jak to nie zadziała to jest 4-dir passage w opcjach tilesetu. RE: Problem z tilami - pepczakk - 12-01-14 18:53 Jeżeli napiszę że wypierdzieliło mi wszystkie pliki z gry z kompa to napiszecie mi "jedyny sposób to nie robić gry w rmie"? Tak btw. wielkie dzięki Amel :P |