Niezaliczone półrocze - Wersja do druku
Ultima Forum
Niezaliczone półrocze - Wersja do druku

+- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl)
+-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik)
+--- Dział: Inne (/Forum-Inne)
+--- Wątek: Niezaliczone półrocze (/Thread-Niezaliczone-p%C3%B3%C5%82rocze)

Strony: 1 2

Niezaliczone półrocze - pepczakk - 14-01-14 19:10

Hejka!
Wiem że temat z niczym nie związany ale potrzebuję pomocy a nigdzie indziej nie mogę jej znaleźć.
Otóż z muzyki na półrocze nie mam żadnej oceny cząstkowej. Tak wyszło, dość sporo choruję a muzykę mamy tylko raz w tygodniu i tylko w poniedziałek pani od muzyki jest w szkole. Kilka razy chciałem nadrobić zaległości ale ona zawsze twierdziła że nie ma czasu. No i teraz nie wiem co się stanie. Czy mam jedynkę czy jak? I czy mogę to jakoś poprawić? I główne pytanie, czy mogę przez to powtarzać klasę mimo że w następnym półroczu będę miał lepszą ocenę?

RE: Niezaliczone półrocze - Crashykk - 14-01-14 19:13

Masz nieklasyfikacje. Najprawdopodobniej bedziesz musial zaliczyc semsestr, albo uzyzkac conajmniej 3 na drugi. To juz zalezy od szkoly i nauczyciela.

RE: Niezaliczone półrocze - pepczakk - 14-01-14 19:18

Kurde martwie się strasznie dlatego tutaj pytanie dałem bo nikt oczywiście nic nie wie na ten temat

RE: Niezaliczone półrocze - kanumerki - 14-01-14 19:35

Pepczak nie martw się. Mój kolega z klasy ma trzy jedynki na semestr dzielone przez nie klasyfikacje bo nie chodzi z powodu LoL'a(League of legends) i zawsze zdaje. W pierwszym roku miał jedynki na półrocze poprawił na drugim spokojnie, to samo w drugiej klasie i teraz w trzeciej sytuacja się powtarza :)
Najciekawsze jest to że w jeden tydzień z 10 jedynek wyrabia na 3... O_o

RE: Niezaliczone półrocze - Zvarr - 14-01-14 20:08

Wrzuć na luz, nie stresuj się, jak najszybciej zrób coś babce od muzyki. A jeśli nie da rady to się nie przejmuj. Poprawisz się na drugie półrocze i spx (Akurat też coś wiem o pale z muzy ;))

RE: Niezaliczone półrocze - Gorn5 - 14-01-14 20:37

Zvarr napisał(a):Wrzuć na luz, nie stresuj się, jak najszybciej zrób coś babce od muzyki. A jeśli nie da rady to się nie przejmuj. Poprawisz się na drugie półrocze i spx (Akurat też coś wiem o pale z muzy ;))

Ojj, ja też. Ale na szczęście Pani była taka miła, że w prezencie wystawiała:
Spoiler: (Otwórz)
Wracając do tematu. Prawdopodobnie będziesz nieklasyfikowany, ale będziesz mógł to jakoś zaliczyć. A nawet: jeśli coś źle nie pójdzie to możesz to poprawić w II semestrze, chyba do Marca. No chyba, że masz tak wredną nauczycielkę, że będzie robiła wszystko, abyś nie zdał :P. (najwyżej zgłoś to do dyrektora/dyrektorki :PP)

RE: Niezaliczone półrocze - Avara - 14-01-14 20:51

Możesz napisać wypracowanie/plakat/jakąś inną pracę na temat np. któregoś z muzyków lub gatunku z muzyki. Nie pytaj się jej, czy możesz ją zrobić, tylko zanieś już gotową. Już będzie to zupełnie inaczej wyglądało wink
No chyba że Ci nie zależy i dwója Ci w zupełności wystarczy :roll:

RE: Niezaliczone półrocze - X-Tech - 14-01-14 20:59

zagraj jej na flecie

RE: Niezaliczone półrocze - Hubertov - 14-01-14 21:37

X-Tech napisał(a):zagraj jej na flecie

Ale ona nie pochodzi z Tajlandii xd

RE: Niezaliczone półrocze - pepczakk - 14-01-14 21:48

Z tym że oceny na półrocze są już wystawione