![]() |
|
Studio ADI'ego - BLOG - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Reklamy (/Forum-Reklamy) +--- Wątek: Studio ADI'ego - BLOG (/Thread-Studio-ADI-ego-BLOG) |
Studio ADI'ego - BLOG - ADI - 17-01-14 14:43 Witam, cześć i czołem! Chciałem wam zaprezentować: Studio ADI'ego! http://studioadiego.blog.pl/ Mam zamiar dawać tam wszelkie prace, recenzje, pomysły odnośnie grafiki, muzyki, gier, RPG Makera itp. Może coś z tego wyjdzie... Zapraszam! RE: Studio ADI'ego - BLOG - Gorn5 - 17-01-14 20:35 Ogólnie BLOG fajny :P Jedyne do czego JA mogę się przyczepić to wpis powitalny... (nie wiem czemu, ale mnie to mocno odstraszyło) RE: Studio ADI'ego - BLOG - ADI - 18-01-14 15:51 Tak sądzisz? No może i masz rację, aby to zmienić... :/ Przemyślę :P Pozdro RE: Studio ADI'ego - BLOG - Gorn5 - 18-01-14 16:22 Raczej nie lubię takich "luzackich" blogów. Gdzie wszystko jest tak dziwnie. Możliwe, że nie wiesz o czym piszę, ale nie umiem Ci tego wytłumaczyć tak, abyś się nie obraził. Po prostu za luzacko tam jest. (normalnie jak w GTA SA :P) Brakuje tam jeszcze przekleństw itp. Staraj się pisać dosyć poważnie... (ale to moje zdanie, jeśli ktoś się nie zgadza, rozumiem to) RE: Studio ADI'ego - BLOG - helio108 - 19-01-14 13:12 To "Joł!" brzmi dziwnie i tło masz źle wykonane :P RE: Studio ADI'ego - BLOG - ADI - 20-01-14 11:53 @GamesBytes (Bo wiem że taki masz nick - choć tu jeszcze nie) Rozumiem (chyba) co chcesz powiedzieć. Zazwyczaj nie obrażam się nigdy na ludzi którzy mają własne zdanie, a darzę takich większym szacunkiem. :D Ale po prostu - no nie wiem - jestem człowiekiem niezbyt poważnym i "luźnym". Ale skoro mówicie że lepiej to zmienić to postaram się. @Helio Tło możliwe że wygląda dziwnie, bo chwilowo nie mam dostępu do komputera, więc wszystko co robię, to na telefonie. Jak tylko "naprawię" swój laptop, poprawię to. RE: Studio ADI'ego - BLOG - ADI - 24-01-14 11:27 Dobra, dobra.... Po głębokim namyśle... Stwierdzam, iż chyba sobie raczej nie poradzę z pisaniem bloga. Koniec! Rezygnuję. I kropka. :D Jednak... Nie likwiduję go, iż może kiedyś, kiedyś tam w odległym czasie zwanym przyszłością, zachce mi się może pisać... |