![]() |
|
Pixel Attack by Hubertov - Wersja do druku +- Ultima Forum (https://forum.ultimateam.pl) +-- Dział: Śmietnik (/Forum-%C5%9Amietnik) +--- Dział: Kącik artystyczny (/Forum-K%C4%85cik-artystyczny) +--- Wątek: Pixel Attack by Hubertov (/Thread-Pixel-Attack-by-Hubertov) |
Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 17-01-14 18:52 Simanko przedstawiam Wam temat z moimi pixel artami. Zapraszam do oglądania i oceniania Kari ![]() Kaczka ![]() Arnold ![]() Dzwoneczek ![]() Zbyszko Trzy Pomarańcze ![]() Wiewiór ![]() Acanthoscurria geniculata
RE: Pixel Attack by Hubertov - Gorn5 - 17-01-14 22:11 Wiesz, co? Proponuje Ci iść do "Mam Talent" :) Świetnie, wykonana robota. Pozwolę sobie dać oceny, poszczególnych obrazków: "Kari" 6- "Kaczka" 6- "Arnold" 5- "Dzwoneczek" 5 "Zbyszko trzy pomarańcze" 5 "Wiewiór" 6 "Acanthoscurria geniculata" 4- (słabe) RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 17-01-14 22:19 GamesBytes napisał(a):Wiesz, co? Proponuje Ci iść do "Mam Talent" :) Dzięki xD lol Patrzyłeś Gienie w ruchu? Bardziej na ujdzie, czy nie da się oglądać? (to widok z góry jakby co- więc nie sugeruj się hakowaniem perspektywy :P) RE: Pixel Attack by Hubertov - Gorn5 - 17-01-14 22:31 Raczej nie jest źle :) Ale mi "Genia" nie przypadła do gustu :) (Myślę, że da się oglądać) RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 19-01-14 00:16 Wkraczam w 1 bit! Tutaj pierwsza praca: ![]() Zgadnijcie co przedstawia :P RE: Pixel Attack by Hubertov - helio108 - 19-01-14 00:43 Wyglada jak Sid. Postać z Epoki Lodowcowej. RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 19-01-14 00:51 helio108 napisał(a):Wyglada jak Sid. Postać z Epoki Lodowcowej. Tabadam! Wygrałeś dwadzieścia deko pikseli :) Gratulacje :P RE: Pixel Attack by Hubertov - Yotta - 19-01-14 10:23 Całkiem całkiem. Oby tak dalej. RE: Pixel Attack by Hubertov - Gorn5 - 19-01-14 11:10 Jak już mówiłem; zgłoś się do "Mam Talent" na pewno wygrasz :P Widać, że masz potencjał do takich rzeczy. Przede wszystkim także ogromną cierpliwość, której mi brak :P Oby tak dalej, powodzenia :) RE: Pixel Attack by Hubertov - Hubertov - 19-01-14 15:09 Wiesz, GB, najtrudniejsze jest rysowanie małych obrazków, wtedy musisz wybrać, czy narysujesz np. nos czy usta (ja zrezygnowałem z ust, nie są tak charakterystyczne dla Sida jak oczy :) Tak poza tym: Dalej brnę w jednobitową otchłań. Tworzy mi się je o wiele lepiej. Przedstawiam Wam elementy tilesów ściekowych, kolejno: Podłoże, czy coś tam (nie miałem pomysłu na nie, wyszła metalowa krata): ![]() Ściana ceglana: ![]() I rura spustowa, co to z niej nieczystości wypływają (będzie animowana, bardziej jako charset, ale w sumie może to też być tile): ![]() Do tego muszę jeszcze dorysować dolną część ściany (łączy się tylko górna strona) i to samo zrobić z metalową podłogą Pozdro wszystkim! |