Kibel polskiego RMa
Aktualny czas: 28-04-26, 20:32 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Kibel polskiego RMa
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Kibel polskiego RMa

Szalony i hardkorowy blog, w którym hejtuję/podziwiam różne rzeczy związane z grami.
Ostrzegam, że blog jest całkiem chamski, ale argumentuje dobrze podjęte tematy i może niektórym dosłownie wylać wiadro zimnej wody na głowę XD

Odcinek 1szy - Save w grach.

http://kibelrpgmakera.blogspot.com/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-14 23:42 przez X-Tech.)
02-09-14 22:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
kanumerki Offline
*

Liczba postów: 247

RE: Kibel polskiego RMa

Cytat:Odcinek 1szy - Save w grach.
Odcinek 1. to jak streszczenie wszystkich twoich postów z tematu o zapisach :)

Stary nick:ka0909
Pomagam w przerabianiu lekkich skryptów smiles
02-09-14 23:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(02-09-14 23:10)kanumerki napisał(a):  
Cytat:Odcinek 1szy - Save w grach.
Odcinek 1. to jak streszczenie wszystkich twoich postów z tematu o zapisach :)

Po prostu cała wiedza w pigułce.
02-09-14 23:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Altan Offline
*

Liczba postów: 88

Nie, całe streszczenie jednego postu, może dwóch, bo cały czas mówił to samo. XD

Potem oglądne, jestem na telefonie, dziele pokój z bratem i nie mam słuchawek.

@Down
Kurde! Wymówka nie zadziałała :/

I tak nie przeczytam!

Nudzi mi się... ;__;
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-14 15:18 przez Altan.)
03-09-14 21:55
"Pomógł" przyznał(a):
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

Ty wiesz, że to blog?

...pisany...

Hahah...
No chyba że to ja nie widzę żadnego wideo xd

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
04-09-14 12:59
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

Tak X-Tech o wiele łatwiej podaje wszystkie swoje "mądrości" i łatwiej wmawia ludziom rzeczy bo tam (na blogu) nie ma krytyki (komentarzy).
X-Tech znajdź sobie coś do roboty ciekawego bo pisanie w kółko komentarzy na forach i granie w jakiekolwiek (nawet najlepsze) gry wypala mózg kompletnie. Możesz z kimś podyskutować o czymś innym niż komputerze/grach? Zrób to, ale w realu, wtedy zrozumiesz, że wyzywanie osób od chederów/lamusów nie przestrzega ich przed graniem w te gry.
Nikt cię nie słucha. Przykro mi. No i trochę szkoda. Ludzie czytają twoje komentarze o grach i... no właśnie nic poczytają może się pośmieją lub poczują się urażeni jeśli nie znają cię (po postach na forach).
Co do bloga... Na prawdę chciało ci się to pisać te wyzwiska i krytykowanie gier nawet nie grając w nią, zapisz się na kurs karate i tam się wyżyj a nie na klawiszach. Bo z tego co widzę masz kupę wolnego czasu.
Pogadaj z kimś kto jest dla ciebie ważny (może być pies) bo nie masz za grosz szacunku do rozmówcy, który ma inne zdanie. Twoje posty wyglądają jakbyś był pod wpływem NESowej sekty. Wyjdź z niej. TERAZ
05-09-14 00:40
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Cały ten tydzień planuję jeszcze pisać sporo na forach, bo akurat mam sporo do robienia przed PC. XD Napisanie tekstu na bloga mi zajmuje około 15-20 minut także żadna strata. XD Ja nie wyzywam osób tylko nazywam po imieniu dla kogo są quicksave w typowej postaci listy save. Ci którzy mają zrozumieć rozumieją, a ci którzy nie ich strata. Na blogu też są komentarze kto chce niech pisze. Co do grania to właśnie bym pograł, ale jedyne na co mi wystarcza to jakieś pół godziny dziennie na unreal torunament + JESZCZE coś. Napisałeś mi stek porad w temacie z moim blogiem i uważasz, że wiesz co myślą inni - gratuluję xd W temacie pisz na temat tekstów, bo to nie temat o tobie i twoich radach życiowych, ale o moim blogu i tekstach w nim zawartych.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-09-14 01:49 przez X-Tech.)
05-09-14 01:34
"Pomógł" przyznał(a):
Dagran Offline

Liczba postów: 23

Cytat:W temacie pisz na temat tekstów, bo to nie temat o tobie i twoich radach życiowych, ale o moim blogu i tekstach w nim zawartych.
Nie wiem czy zauwazyles, ale on napisal, ze twoj tekst jest bezsensem w czystej postaci, a nawet dal Ci rade, bys z wiekszym szacunkiem podchodzil do osob, ktore maja inne zdanie, niz Ty (pewnie jakies 90% czytelnikow twojego bloga).

Jak najbardziej jego post pasuje do tematu, gdyz zawarte w nim informacje opieraja sie o twoj tekst. :roll:
05-09-14 21:01
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Mój tekst nie jest bezsensem. Na takim tsukuru prawie wszyscy są zadowoleni z nowego tekstu tylko ty nie potrafisz się pogodzić z faktem bycia cheaterem to nadinterpretujesz zdanie kolejnego fana cheatowania.
05-09-14 22:02
"Pomógł" przyznał(a):
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

Na takim tsukuru nikt nie napisał, że podoba mu się to co napisałeś, ale pewnie xD Może tutaj ktoś uwierzy xD
05-09-14 23:13
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS