Ulubiona Klasa w RPG
Aktualny czas: 28-04-26, 19:49 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Jaka jest twoja ulubiona klasa? [Możesz zaznaczyć kilka]
Wojownik/Berserker
Paladyn/Inkwizytor
Złodziej/Zabójca
Mag/Czarodziej
Kleryk/Kapłan
Łucznik/Łowca
Inna
[Wyniki ankiety]
Uwaga: To jest publiczna ankieta, więc każdy może zobaczyć na co zagłosowano.
Odpowiedz 
Ulubiona Klasa w RPG
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

serce Ulubiona Klasa w RPG

Wątek ma za zadanie ukazanie rodzaj 'stylu gry' który preferuje większość osób. Możecie się kierować upodobaniami z dowolnego RPGa lub z ich sumy. mrgreen

W przypadku wybrania opcji "Inne", proszę o opisanie tego w tym temacie. smiles

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-14 03:14 przez Yoroiookami.)
17-12-14 03:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Ulubiona Klasa w RPG

Osobiście w mojej wizji walki w grze najlepsze są mroczne klimaty w stylu ninja z mieczem i gwiazdkami xd pomieszane z fantastyką, a w fantasy kuszące wydają się możliwości łucznika i psychologiczne - maga. Lubię też klimaty sztuk walki a la kung-fu, a więc jeśli były by dobrze przedstawione i z fantasy to na pierwszym miejscu kleryk/kapłan - bo chyba o to się tu rozchodzi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-14 03:35 przez X-Tech.)
17-12-14 03:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Athanor Offline
*

Liczba postów: 143

I tak tego nie czytacie.

Jeśli chodzi o MMORPG to moim faworytem jest Łowca z towarzyszącym mu zwierzakiem (Gw2, WoW). Można się z takim zżyć, najczęściej zarówno jak i zwierz jak i władca są bardzo mobilni, a zwierzak przyjmuję rolę prowokatora. biggrin

Ale jeśli chodzi o RPG, gry z Makera, wolę Wojownika. Wielka siła + zdolności ofensywne. :roll: większy wybór w różnorodności broni, jest moc razz

To jest sygnatura która nikogo nie obchodzi, bo informacje tutaj wypisane są kłamstwem.
Slave:
Gra nigdy nie wyjdzie. Demo gotowe do wrzucenia.
Pożoga:
Gra ma wyjść przed końcem roku (prawdopodobnie).
The Room:
Ruszyły pierwsze szkice.
17-12-14 07:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Mekuso Offline
*

Liczba postów: 8

Zawsze wojów loffciałem. c:

...i jak wyżej. Jest moc~

Jak ładnie poprosicie to mogę Wam wykombinować battle theme. :)

SoundCloud | Twitter
17-12-14 11:34
"Pomógł" przyznał(a):
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

A jaką klasę z RPG w "Dragon Ball" miał Son Goku, kiedy bił przeciwników kijem? Pewnie nie pamiętacie, ale on w pierwszej serii nieraz walczył, używając kija, który wydłużał się, ilekroć mu kazał. Po tym, jak pokonał Piccolo, kij ten służył już tylko do dostania się do Pałacu Boga znajdującego się dokładnie nad Świętą Wieżą. W każdym razie klasa walczących kijem praktycznie nie pojawia się w RPG. A przynajmniej ja się z czymś takim nie spotkałem.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
17-12-14 14:16
"Pomógł" przyznał(a):
takikaki012 Offline
*

Liczba postów: 207

Ja zawsze, kochałem złodziei, zabójców w grach, sam aktualnie nawet robię o tym projekt :3

Złodzieje żądzą !!! :)

Dawniej KacpiPL ;)
===========================
[Obrazek: IWRYpyK.jpg]
17-12-14 16:03
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

(17-12-14 14:16)Mateusz SSJ8 napisał(a):  A jaką klasę z RPG w "Dragon Ball" miał Son Goku, kiedy bił przeciwników kijem? Pewnie nie pamiętacie, ale on w pierwszej serii nieraz walczył, używając kija, który wydłużał się, ilekroć mu kazał. Po tym, jak pokonał Piccolo, kij ten służył już tylko do dostania się do Pałacu Boga znajdującego się dokładnie nad Świętą Wieżą. W każdym razie klasa walczących kijem praktycznie nie pojawia się w RPG. A przynajmniej ja się z czymś takim nie spotkałem.
Dobrze, ze o tym wspomniałeś. Faktycznie bywa czasem klasa używająca przeróżnych sztuk walki. smiles
Coś jak "monk".

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-12-14 17:57 przez Yoroiookami.)
17-12-14 17:56
"Pomógł" przyznał(a):
Soul Offline
*

Liczba postów: 89

Zabójcy rządzą, zazwyczaj najłatwiej w mmorpg zdobywać nimi fragi. Błyskawiczny dps ze skilli i element zaskoczenia :D
17-12-14 18:52
"Pomógł" przyznał(a):
Aki Stratego Offline
*

Liczba postów: 69

Łucznik / Myśliciel. Bardziej w ten kierunek. Wojownik opierający swoje doświadczenie na analizie sytuacji, wyostrzonej przestrzennej percepcji i niezwykłym refleksie, posiadający jednocześnie imponującą wiedzę, na różne tematy (lore).

Cytat:Dobrze, ze o tym wspomniałeś. Faktycznie bywa czasem klasa używająca przeróżnych sztuk walki. smiles
Coś jak "monk".

Raczej tak, nawet w D&D mnisi posługują się Ki, napierdzielają pięściami po 12 razy w turze i potrafią przebiec do kilkuset metrów w ciągu 1 tury (ok. 6 sekund).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-14 01:47 przez Aki Stratego.)
19-12-14 01:46
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Łucznik kojarzy mi się z zdobywaniem wiedzy o terenie, oraz działaniem z ukrycia. Bardzo podobne do walki jaką stosuje ninja.
19-12-14 02:06
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS