Goniec RM
Aktualny czas: 14-03-25, 17:36 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Goniec RM
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

RE: Goniec RM

Kolejne dwie recenzje. Tym razem jeden polski oraz jeden zagraniczny tytul, a mianowicie Brak Weny 2 - Zastępstwo oraz Little Briar Rose.

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
08-02-15 19:24
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Brak Weny 2 to była dość mocna produkcja. Ukończyłem grę i nie miałem dawno tyle radochy z jakiejkolwiek gry w rmie. Preki i Skaciu są nieźli w tworzeniu hardkorowej rozrywki. Zręcznościowe minigry, szalony humor, zagadki. Zwariowany klimat. Dobra rozrywka i brak nudy. Zgadzam się, że etapy strzelane krótkie, bo krótkie mogły by czasem mieć element urozmaicenia, ale i tak grało się w nie dość OK. Dobre były te motywy z dobraniem muzy i odwiedzaniem światów z różnych gier na rma, aż chciało by się jeszcze raz to odpalić.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-02-15 19:35 przez X-Tech.)
08-02-15 19:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

O_O
Widziałem tylko angielską recenzję jeszcze dziś o 21 a nie było nic a Brak Weny. Może mi się coś zacięło... No nic biorę się za czytanie.
08-02-15 23:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Dobry ten nowy numer z statami. http://www.goniecrm.pl/

Duże mam te posty.Szybko je piszę w sumie. Nie liczyłem jak szybko piszę na klawie, ale robię to bez patrzenia na klawiaturę zupełnie jak z ak47, ale mam skłonność edit i dopisywania.

Lartarin - myślałem, że tylko same emotikony wstawia.
Noruj - myślałem, że tylko do mnie zaczepki za traumę po mojej opinii o jego grze shtamp na rmxp xd
DragonBall jest spoko kiedy widzę sam nick usera BH Daimaouji to leci mi w głowie opening bez czytania jego postów, a kiedy czytam to jakbym serial oglądał.
Rahim - on to wszystkich zna. Jest jak mroczny papież, którego szczyci ilość wiernych.
Fear natomiast jest jak krowa która dużo ryczy, ale mało mleka daje w stosunek ilościowym zapowiedzi i posty/ ukończone gry/ skomentowane gry.

Dawno nie miałem takiej beki z artykułu w gońcu. Good Job XD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-15 21:53 przez X-Tech.)
09-02-15 21:40
"Pomógł" przyznał(a):
Yoroiookami Offline
*

Liczba postów: 985

Mi też się podobał artykuł. Bardzo przyjemnie się czytało, bo i zabawny i ciekawy. :roll: Podobnie do Lartarin, cierpię na uzależnienie od emotek. :lol2: Niestety trudno jest przestać.

[Obrazek: mt4dzY7.png]
[Obrazek: k5KQGOe.png]
09-02-15 22:29
"Pomógł" przyznał(a):
BeVoo Offline
*

Liczba postów: 29

Rahim - czy jest ktoś, kto go nie zna? Albo czy jest ktoś kto nie chciałby by go znał? ;) [Sorry - Ozzaku ftw!]

Klik! > [Obrazek: fAjISnc.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-15 02:15 przez BeVoo.)
10-02-15 01:52
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Nowe teksty sie ponawiaja, wiec co tutaj tak cicho? :D

15-05-15 19:02
"Pomógł" przyznał(a):
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

"Historię zaginionej marchewki" zrecenzowaliście, a "Miasteczko Nowoczesne 4-2" ignorujecie?

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
19-05-15 20:28
"Pomógł" przyznał(a):
Venesard Offline
*

Liczba postów: 226

Mateusz, nie zaczynaj. W Historię Zaginionej Marchewki grało się świetnie, ale gdy próbowałem grać w MN 4-2 to, bez obrazy, było całkowicie niegrywalne.

Sam nie wiem czy coś tworzę.
19-05-15 20:58
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

@Mateusz SSJ8, twoja gra jest po prostu słaba. Jeżeli chcesz dostać kolejne 2- to proszę Cię bardzo xD

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-05-15 21:24 przez Crashykk.)
19-05-15 21:23
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS