Dogry.pl
Aktualny czas: 14-05-26, 18:18 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Dogry.pl
pro14ab Offline
*

Liczba postów: 5

Dogry.pl

Witam.
Chce zaprosić i polecić stronę dogry.pl na stronie zbieramy punkty za np. rejestracje na różnych serwisach, ankiety, odpowiadanie na pytania, zadawanie pytań itd.
Punkty możemy zamienić na wirtualne monety w grach które zazwyczaj kosztują parę złotych np. Riot Points w League of Legends.

Jeżeli możesz zarejestruj się z mojego ref linku, z góry dzięki wink
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
TheKetrab Offline
*

Liczba postów: 19

RE: Dogry.pl

Heh... Sprawdziłeś to? Bo mi się nie widzi, że LoL ma z tą stroną jakąś umowę...

Tutaj kiedyś coś będzie...
--------------------------
W życiu wielu Ultimowiczów przychodzi czas na napisanie sygnatury, a tak prezentuje się moja ^_^
01-12-13 08:40
"Pomógł" przyznał(a):
pro14ab Offline
*

Tak sprawdziłem, ale nie w LoLu tylko w Battlefield Play4Free wymieniałem 2499 pkt. za 11000 fundsów. SMS przysłali mi kod paysafecard'a doładowałem i już.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-12-13 09:35 przez pro14ab.)
01-12-13 09:35
"Pomógł" przyznał(a):
aron155 Offline
*

Liczba postów: 70

Ankiety to są tego typu co doładują Ci konto za free? Że dostajesz codziennie płatnego sms-a (koszt ok. 3,66 zł) a o doładowaniu możesz zapomnieć. A co do złapania wirusa przez samo wejście na stronę to owszem - da się. Starczy, że w kodzie strony masz zawarte ściągnięcie/aktywowanie pliku z serwera.
14-12-13 21:52
"Pomógł" przyznał(a):
pro14ab Offline
*

Co do ankiet mogę się zgodzić w 100% więc odradzam ich robienia lepiej inaczej te punkty uzbierać. Co do wirusów ja korzystam z tego serwisu i nie mam problemu. Nie będę przekonywać w nieskończoność, że to działa ja sprawdziłem otrzymałem kod doładowujący nie wydałem na to ani grosza tylko sporo czasu. Jeżeli ktoś zainteresowany to niech skorzysta, a jak nie to już wasza sprawa.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-12-13 12:00 przez pro14ab.)
15-12-13 11:59
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS