Szukam kompana/nów do stworzenia ze mną gry
Aktualny czas: 28-04-26, 19:17 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
electrix18 Offline
*

Liczba postów: 7

Jezeli chodzi o programik, to sadze, ze mam dosc niewielkie doswiadczenie z xp makerem, ciagle sie ucze , duzo czytam i ogladam wideo poradnki z plyty aby dowiedziec sie wiecej o tym cudownym narzedziu.
Szukam osob chetnych do pomocy przy tworzeniu gry , planuje zaimplementowac system ABS , (walki w czasie rzeczywistym) ktore wdl. mnie wygladaja swietnie i bez tego nie wyobrazam sobie jakiejkolwiek gry, co do moich umiejetnosci , bawie sie juz od pewnego czasu makerem i czerpie z tego radosc ,lubie tez tworzyc nowe animacje i czary, dokladnie pamietam moje poczatki, jak zaczynalem od little fightera 2 :D.
Czesto korzystam z poradnika i z nim pracuje aby dowiedziec sie wiecej na temat programu, nie siedze przy komputerze codziennie i nie mam zbyt wiele czasu, bo duzo poswiecam na prace i nauke jezyka obcego, lecz postaram sie znalezc pare godz dziennie zeby popracowac nad projektem i cos nowego stworzyc, mile widziana pomoc osob 3-cich przy projekcie, fajnie by bylo znalezc kogos kto bylby chetny mi pomoc przy projekcie, we dwie osoby wszystko szlo by szybciej
Na poczatku chcialem zeby kumpela pomogla mi nad fabula , ale jak uslyszalem jej dziwaczne pomysly to stwierdzilem ze wyszlaby kaszana, lepiej zeby w grze byl lekki niedosyt, niz przesyt ...

W internecie znalazlem ciekawe opowiadanie i czasem z niego czerpie inspiracje, ogolem jestem otwarty na nowe propozycje i dosyc ugodowy.

O grze slow kilka:
Typowy Rpg. Magia, czary, duzo dziwnych stworzen, elfy mroczni magowie.

Wciaz pracuje nad fabula gry zarys juz jest, ponizej krotki opis samego poczatku.
Gra zaczynac sie bedzie w momencie gdy mag przybywa swoja lodzia do swiatyni by spotkac sie ze swoimi mentorami ze starszej rady, ktorzy wezwali go po to aby pomogl on im w ochronie tejze swiatyni w ktorej trzymany jest swiety artefakt, kamien mocy , zapewniajacy czarodziejom wladze i kontrole nad magia, przy probie rzucenia zaklecia ochronnego na swiatynie i wokol wyspy cos idzie nie tak, mimo ze ochrona dziala to jeden z magow znika co jest pdejrzane i co sie pozniej okazuje zbiegly mag nie darzy nas juz sympatia, ma wlasne , nowe cele i swoja wizje swiata .
Postanowil nas zdradzic przekonany o tym ze tym razem dobro przegra, zawarl pakt ze zlymi mocami ktore odebraly mu rozum i stal sie sluga i pionkiem demonow ktore wykorzystuja go by siac zniszczenie wsrod krain

Mam troche notatek nt. tego jak maja wygladac lokacje, ktore beda dosc starannie zrobione tak jak i w mojej poprzedniej grze , dbam szczegoly.

Na razie w planach mam 2 postacie Mag i Wojownik. moze w przyszlosci pojawi sie cos wiecej, na dana chwile ciezko stwierdzic, czas pokaze ile bede w stanie stworzyc.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-13 03:45 przez electrix18.)
06-12-13 03:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Hubertov Offline
*

Liczba postów: 86

RE: Szukam kompana/nów do stworzenia ze mną gry

Inspirowane Gothicem? Czy Wiedźminem? Wygląda jak mieszanka tych dwóch gier ;)
Zagraj w Heroes III, znajdziesz tam sporo inspiracji ;p
06-12-13 14:16
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Zvarr Offline
*

Liczba postów: 118

Jeśli o mnie chodzi - wchodzę w to! Pomogę ci tyle ile umiem (A trochę tego jest smiles) Pisz do mnie na priv albo na e-mail: maciej.kondrasiuk@onet.pl
06-12-13 19:44
"Pomógł" przyznał(a):
helio108 Offline
*

Liczba postów: 208

Uważam że jestem w inimalny sposób pomuc.
Mój e-mail :: theminecrafthammer@gmail.com
07-12-13 15:31
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
konekszyn Offline
*

Liczba postów: 7

Jeśli domagasz się KONKRETNEJ pomocy to radzę pokazać jakąkolwiek próbkę swych umiejętności, bo nikt by nie pomagał wiedząc z góry, że i tak się nie uda.
08-12-13 16:32
"Pomógł" przyznał(a):
Zvarr Offline
*

Liczba postów: 118

helio108 napisał(a):w inimalny sposób pomuc.
Aha... Spoko. Może jednak poczytasz jakiś słownik? To powinno Ci "pomuc".
W przynajmniej "inimalny" sposób.
09-12-13 07:47
"Pomógł" przyznał(a):
ADI Offline
*

Liczba postów: 277

Jak coś to ja też mógłbym może pomóc.
Odezwij się.

https://SecreLocal.com - Vanessa Mimi Haley Vladochka Ana Vavx - No Verify - Anonymous Adult Dating - Meet Local Private Lady
12-12-13 12:12
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS