Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler
Aktualny czas: 28-04-26, 21:43 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

RE: Szkodliwa dla forum opcja - Spoiler

No nie bardzo. Traktuje tak wszystkie gry. W ostatecznosci jezeli podoba mi sie juz to co przedstawia opis mechaniki i fabula ogladam gameplay.

Jezeli cos mnie zaciekawi i chce zobaczyc jak wyglada, to i tak to zrobie nie wazne czy jest to w spojlerze, czy nie :)

Dla mnie czepianie sie rzeczy malo istotnych. :roll:

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
15-02-14 22:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

Dla stałych bywalców, którzy tu siedzą, by pokazywać gry to nie problem, ale dla reszty i ja mam na myśli te osoby. Nawet po sobie zauważyłem iż, aż odkąd to wprowadzono nie jestem w stanie wbić sobie w pamięć żadnej konkretnej zapowiedzi gry nic nie zapada w pamięć, by utrzymać się na dłużej przy projekcie. Totalna demolka jeśli idzie o wizualną prezentacje i nie tylko tu chodzi o pakowanie screenów w spoilery, ale całej reszty. JA już na wstępie opisałem jak działa reklama względem innych środowisk growych. Forum kopie sobie w ten sposób dołek. Pamiętam, że nim wprowadzono te spoilery potrafiłem zaglądać do zapowiedzi kilka razy w ciągu tygodnia czy coś się zmieniło obecnie to nie chce m się wklikiwać poraz pierdyliardowy w te tagi to jest totalna porażka strategiczna dla forum, bo te zapowiedzi są nieżywotne i nie zachęcające przez te durne tagi. Screeny i tak są przechowywane na serwerach typu imageshack to totalnie nie zabiera nic z serwera.

Ok baterie mi się wyczerpują XD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-14 00:13 przez X-Tech.)
16-02-14 00:06
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Cytat: nie jestem w stanie wbić sobie w pamięć żadnej konkretnej zapowiedzi gry nic nie zapada w pamięć, by utrzymać się na dłużej przy projekcie.

Moze dlatego, ze przez dluzszy czas takiej nie bylo?

Jezeli nie chce Ci sie kliknac w spoiler, to swiadczy raczej o twoim lenistwie xD

16-02-14 00:16
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Bardzo egoistyczne podejście. Ja tego tematu nie założyłem dla żartu.
16-02-14 00:49
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Ja również nie żartuję. Taka jest prawda, że większość ostatnio zapowiedzianych projektów (w tym także mój), to gry, które zapamiętamy przez tydzień i wcale nie jest to wina spojlerów, a treści, które owe zapowiedzi przedstawiają :3

16-02-14 01:05
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

(16-02-14 01:05)CrasheR napisał(a):  Ja również nie żartuję. Taka jest prawda, że większość ostatnio zapowiedzianych projektów (w tym także mój), to gry, które zapamiętamy przez tydzień i wcale nie jest to wina spojlerów, a treści, które owe zapowiedzi przedstawiają :3

Chyba śnisz. Odkąd wprowadzono spoilery było wiele wartościowych gier, ale nie zostały docenione tak jak projekty na poprzedniej Ultimie, bo wprowadzono spoilery i nie ma tu wytłumaczenia, że nie było dobrych, bo akurat pojawiały się.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-14 13:23 przez X-Tech.)
16-02-14 12:46
"Pomógł" przyznał(a):
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

X-Tech. Tyle ty jeździsz po obecnej ultimie, a nie widzisz, co Jazzwhisky i spółka robią z Tsukuru Archive. Od dawna w tamtejszym dziale z grami nie mogę nic napisać tak, że od razu wszyscy to mogą zobaczyć. Do tej pory zostawili mnie na cenzurowanym. A od czasu plagiatu crackima nie mogę tam również mieć własnego podpisu i prywatne wiadomości też mi nie działają. Więc nie dziw się, że opuściłem forum. Jeśli spoilery ci się nie podobają,...cóż. Żaden bóg cię tu siłą nie trzyma. Jeśli już, to ty sam nim jesteś.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
16-02-14 13:15
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

Nie jeżdżę po Ultimie tylko bronię zapowiedzi.

Uważasz, że twój blok na tsukuru to wielka strata.
Popraw się to może ci zdejmą bloka.
16-02-14 13:27
"Pomógł" przyznał(a):
Crashykk Offline
*

Xsiu, umiesz czytac ze zrozumieniem?
Cytat:większość ostatnio zapowiedzianych projektów
Gra zostala niedoceniona, bo w zapowiedzi byl spoiler? No smiech na sali XD
Jezeli cos jest dobre, to nawet 20 spoilerow nic by nie zmienilo...

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-14 13:35 przez Crashykk.)
16-02-14 13:34
"Pomógł" przyznał(a):
X-Tech Offline

umiesz nie zadawać głupich pytań ignorując co pisałem wcześniej ?

Cały ten temat jest o wpływie spoilerów na zainteresowanie grami , które na nie zasługują odkąd istnieją spoilery, a nie o twoim "ostatnio" skutkiem czego jest małe zainteresowanie nimi względem gier, które zasługiwały na zainteresowanie, a reklamowano je bez idiotycznych spoilerów utrudniających ogarnięcie całości i regularne jej śledzenie. Objawiało się to tym, że nie tylko w dobrych grach było więcej postów ;p

nie pisz takich idiotyzmów to oczywiste. Pisząc o docenieniu mam na myśli zainteresowaniu na jakie zasługuje dana gra ze strony wielu osób, a nie o poziomie gry jako takiej. Przy spoilerach wiele osób oleje większość gier dobrych, bo nie będą skłonne zainteresować się nimi bardziej, bo na wstępie już zapowiedź nie przyciąga wygląda jak czarny blok i pozbawiony ciekawych informacji. Nawet jak treść pod tagami się zmieni na lepszą taka osoba już się o tym nie dowie, bo mało jest osób, którym będzie się chciało po raz drugi z tym babrać. Ogólnie porażka. Pogratulować strategii a tagi spoiler dalej działają jak działały. XD

Jeśli ja naprawdę muszę coś jeszcze więcej tłumaczyć na ten temat to tylko znak, że ja nie mam z kim i do kogo tu pisać w tej sprawie XD Najwyraźniej ta głupawa idea jest metodą na oryginalność XDDDD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-02-14 14:57 przez X-Tech.)
16-02-14 14:53
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS