Minecraft - Co o nim myślicie?
Aktualny czas: 28-04-26, 23:51 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Minecraft - Co o nim myślicie?
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Minecraft - Co o nim myślicie?

(28-02-14 18:41)noruj napisał(a):  
Cytat:No niestety bez zagrania nie zrozumiesz o co chodzi. To dość skomplikowane.
Rave, ale bredzisz.
Co tu jest skomplikowanego? Jesteś ludzikiem, który ma 1 zadanie - przetrwać. Niszczysz bloki i pozyskujesz z nich materiały, które przetwarzasz na narzędzia, albo ustawiasz na mapie. X-tech, po prostu walisz w kawał drzewa, to zdobywasz kawał drewna, które możesz przerobić na patyki, a potem np. zrobić z tego kilof. Zdobywasz lepsze narzędzia, zbroje, i inne przedmioty ułatwiające gre.
The End.

Spoko. Czyli takie wydłubywanie sobie klocków lego z brył. O to mi właśnie chodziło. Dobra to teraz mogę działać.

(01-03-14 14:34)Rave napisał(a):  Tylko że jak na podstawie takiego czegoś będziesz robił grę o MC, to nie uchwycisz DUSZY gry i wyjdzie coś pokroju Duke Nukem Forever albo Alien: Colonial Marines. W to trzeba zagrać, żeby POCZUĆ tą grę. Inaczej wychodzi denne гавно.
Przecież Noruj ukazał mi duszę gry. Budujesz sobie z klocków. XD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-14 19:33 przez X-Tech.)
01-03-14 19:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Minecraft - Co o nim myślicie? - X-Tech - 01-03-14 19:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS