To była dobra przygoda. Dziękujemy!
Po wielu wspólnych latach Ultima Forum przechodzi w tryb archiwalny.
Zostawiamy je tutaj takim, jakie stworzyliśmy je razem, z tysiącami postów, projektów, porad, skryptów i wspomnień.
Dziękujemy każdemu, kto był częścią Ultimy.
Megaeloelo

Liczba postów: 22

|
RE: Tragedie RM'a
12 grudnia 2013
Robilem se gralem na vx mialem dosc duzo zrobione bo to mial byc sandbox , poszlem sie napic ale nie zauwazylem , ze moj komp trzyma sie ledwo na pulce . Kiedy bylem w kuchni moja mama nalewala sobie herbaty . Kiedy wrocilem komp wywalil sie kolo drzwi , zasilacz sie trzymal ale ledwo , ale na moje nieszczescie wchodzila mama podknela sie i wylala herbate na kompa potem spad na to monitor moj tata zareagowal , ale komp spad przed drzwiami wiec nadepnal na monitor , komp zaiskrzyl . Moj mlodszy brat wzial gasnice i gasnicowal kompa walac gasnica o kompa . Noi tak caly komp poszedl do dupy a razem z nim caly dysk twardy :(
12 grudnia 2013
Robilem se gre na vx mialem dosc duzo zrobione bo to mial byc sandbox , poszlem sie napic ale nie zauwazylem , ze moj komp trzyma sie ledwo na pulce . Kiedy bylem w kuchni moja mama nalewala sobie herbaty . Kiedy wrocilem komp wywalil sie kolo drzwi , zasilacz sie trzymal ale ledwo , ale na moje nieszczescie wchodzila mama podknela sie i wylala herbate na kompa potem spad na to monitor moj tata zareagowal , ale komp spad przed drzwiami wiec nadepnal na monitor , komp zaiskrzyl . Moj mlodszy brat wzial gasnice i gasnicowal kompa walac gasnica o kompa . Noi tak caly komp poszedl do dupy a razem z nim caly dysk twardy :(
@up nie wiem czemu dalo mi podwojnie .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-14 10:46 przez Megaeloelo.)
|
|
| 02-03-14 10:44 |
|
| "Pomógł" przyznał(a): | |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości