[Demo] Roland-Narodziny Wojownika
Aktualny czas: 28-04-26, 19:37 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Czy podoba Ci się zarys tej gry?
Tak
Nie
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
[VX] [Demo] Roland-Narodziny Wojownika
Amelanduil Offline
*

Liczba postów: 303

RE: [Demo] Roland-Narodziny Wojownika

Waga gry: 47,4 MB
Waga audio: 39,5 MB
Goddamnit >_<

Title zrobiony w kilka sekund przy użyciu painta. Bleh.
Brakujące przecinki, kropki, brak spacji po kropce... ogólnie wszelkie rodzaje błędów, nie tylko interpunkcyjnych.
Brak audio... i nieproporcjonalnie głośne dźwięki w interfejsie.
Mapy są tandetne, puste i nieprzemyślane. Jednokratkowe ścieżki oraz, jak ja to zwykłem nazywać, "otwarty mapping". Źle, trzeba to tępić! Przejście do następnej lokacji powinno być zawsze i wszędzie tam, gdzie możemy dojść do "końca" mapy.

Cytat:WERSJA DEMO NIE PRZEWIDUJE POTRZEBY WCHODZENIA TAM.
AMEL NIE PRZEWIDUJE POTRZEBY WYDAWANIA GRY W TAKIEJ FAZIE.
Serio, to NIE JEST demo. Wersja DEMONSTRACYJNA gry, jak sama nazwa wskazuje, ma DEMONSTROWAĆ jej najlepsze aspekty, a nie być do niej intrem zrobionym na odwal...

Tutorialowa walka trwa STANOWCZO zbyt długo, nie tłumacząc przy tym ani trochę systemu walki. Z czego oni robią te strachy na wróble, z azbestu?
Na domiar złego, jakby tego było mało, gra wymaga od nas pokonania biednego azbestowego stracha na wróble TRZY RAZY. TRZY RAZY. Długa, niemożliwa do przegrania przeklikana walka serwowana potrójnie. To są jakieś kpiny...

Przejście dema zajęło mi około kwadransu. Otrzymałem w tym czasie wątpliwą przyjemność doświadczenia naiwnej i do bólu sztampowej historii. Dziękuję bardzo, pełniaka sobie daruję.
06-03-14 14:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: [Demo] Roland-Narodziny Wojownika - Amelanduil - 06-03-14 14:09

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS