WerewolfPolska
Aktualny czas: 14-05-26, 17:22 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[Dowolny] WerewolfPolska
Angius Offline
*

Liczba postów: 48

RE: WerewolfPolska

(08-06-14 22:58)kanumerki napisał(a):  Czy naprawdę ten minecraft musiał zarypać cały YT? Tworzenie milionów gameplayów z minecraft'a to przeżytek..
Jak na razie kanał dla mnie do niczego, jeśli nie pojawi się coś konkretniejszego *nie minecraft'a to kanał do bani. Taka niestety moja opinia. -_-

Sam kiedyś letsplaye z Minecrafta wrzucałem, w co-opie z Finwem. Kiedyś to był całkiem dobry sposób na szybkie wybicie się na YT, teraz tylko kanały stricte Minecraftowe to nagrywają. A czasem i nie, przerzucają się na inne gry.

Letsplayów z Minecrafta (vanilla, modowanego, solo, multi, survival - nieważne) jest zatrzęsienie. Teraz najlepiej sprzedają się na YT albo gry nowe (Thief, Watch Dogs, tego typu duże produkcje) albo indyki.

Albo można robić z siebie debila przed mikrofonem/kamerką. To też sprzedaje się zaskakująco dobrze.
10-06-14 03:07
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
WerewolfPolska - WerewolfPolska - 08-06-14, 21:18
RE: WerewolfPolska - kanumerki - 08-06-14, 22:58
RE: WerewolfPolska - Angius - 10-06-14 03:07
RE: WerewolfPolska - Crashykk - 09-06-14, 08:57
RE: WerewolfPolska - Crashykk - 09-06-14, 14:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS