Skryptować albo nie skryptować.
Aktualny czas: 28-04-26, 14:24 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
Skryptować albo nie skryptować.
Deuce Offline
*

Liczba postów: 312

RE: Skryptować albo nie skryptować.

X-Tech teraz to to wygadujesz głupoty, uważasz że nie można a żadnym ABS pod XP ustawić więcej niż 10 przeciwników, mieć hud i wiele zdarzeń równoległych na jednej mapie, to ty chyba nigdy w XP nie tworzyłeś, nawet przy XAS ABS mogę mieć wielu wrogów a FPS mi nie spada.
Kiedy tworzyłem jeszcze w XP robiłem mapy 60 na 60, 20 wrogów każdy miał swoje zdarzenia równoległe.
Jeżeli cię to ciekawi to dałem radę korzystać z systemu Netplay który używa Mr.Mo absw, w tym (dokładnie 24 wrogów i generator lochów wszystko użyte na 1 mapie 80 na 80)
FPS był taki sam jak zawsze, RGSS poradził sobie z grą online, generatorem map i abs, więc wcale nie jest taki zły.
Co do odpowiedzi Soula to ja znam naprawdę dobre 2 systemy walki pod XP:
-Blizz ABS(Naprawdę przyjemnie się przy nim tworzy dzięki dodanemu programowi do konfiguracji, ma wiele możliwości których nie maja inne ABSy)
Blizz
-XAS ABS(Jest to najbardziej rozbudowany system walki jaki istnieje pod RM, przy jego pomocy można stworzyć gry od RPG po strzelanki czy walki kosmiczne)
XAS

Jeżeli nadal twierdzisz że w RMXP nic nie można zrobić to chyba nie widziałeś To The Moon.Link

[Obrazek: 240x4ye.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-07-14 11:18 przez Deuce.)
11-07-14 08:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Skryptować albo nie skryptować. - Deuce - 11-07-14 08:31

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS