VX nie rozpoznaje gry
Aktualny czas: 25-05-26, 23:12 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[VX] VX nie rozpoznaje gry
Pokuta Offline
*

Liczba postów: 46

wykrzyknik VX nie rozpoznaje gry

Witam i naprawdę proszę o pomoc :(
Jakiś czas temu zainteresowałem się programami "RPG Maker",
ściągałem triale i testowałem po kolei robiąc w nich gry.
Powstało parę pomysłów które mi się spodobały, jednym z nich jest gra którą aktualnie kończyłem (pozostało mi 2 ostatnie questy).
Pracowałem nad nią przez około 30 dni, napisałem naprawdę dużo dialogów. Wczoraj wieczorem zakończyłem pracę, wszystko działało fajnie. Dziś jednak chciałem uruchomić RPG Makera i dokończyć moją grę a tu pojawia mi się komunikat "Unexpected file format" i nie ma bata by uruchomić projekt :(
Nie rozumiem czemu, nie dodawałem jakiś skryptów ściągniętych z internetu... jedynie parę charów i portretów postaci (a i to niedużo) znalezionych na tym forum :(
Niestety, teraz nie idzie tego uruchomić przez co praktycznie całe 30 dni pracy idzie do śmietnika :(
Pomógł by mi ktoś rozwiązać ten problem? Bardzo zależy mi by to dokończyć a jeszcze bardziej szkoda mi dużej ilości czasu włożonego w projekt, nie chciałbym go od tak stracić :(

Proszę o pomoc i przepraszam jeśli napisałem nie w tym dziale co trzeba.
12-08-14 12:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
VX nie rozpoznaje gry - Pokuta - 12-08-14 12:44
RE: VX nie rozpoznaje gry - Deuce - 12-08-14, 14:22
RE: VX nie rozpoznaje gry - Angius - 12-08-14, 14:25
RE: VX nie rozpoznaje gry - Pokuta - 12-08-14, 14:37
RE: VX nie rozpoznaje gry - X-Tech - 13-08-14, 20:38
RE: VX nie rozpoznaje gry - Pokuta - 15-08-14, 15:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS