X-Tech
Liczba postów: 876

|
RE: Kibel polskiego RMa
Rmxp.pl to syf. Jeśli kogoś tam jechałem to tylko debili i faktycznie na to zasługiwali. Wasz ulubiony admin, który to założył przeobraził stronę w piaskownicę, a kiedy ją po prostu doprowadził do skrajnego dna i troszkę dorósł porzucił sam nazwał ten sajt "piaskownicą" i zostawił na pastwę losu, bo zaczął rozglądać się po innych forach i widzieć, że faktycznie X-Teszek ma rację, że na innych forach robi się gierki i wydaje, a nie puste zapowiedzi i gadanie o zmianach pampersa w offtopie. Przecież sam kiedy ją postawił chodził do szkoły podstawowej Xd, a później przejął ten syf zamthir i nadzieja kompletnie przepadła. To ma być strona o rmie, którą sam założyciel nazwał piaskownicą, a później przejęta nowa grupa adminów uczyniła miejscem do robienia jaj z gier userów w ukrytym sb ? Chyba żartujesz.
Rozumiem, że może masz sentyment, bo ile miałeś z 6 lat kiedy tam wchodziłeś to czułeś się jak ryba w wodzie.
Noruj myśli, że rządzi całym Gońcem. Cytując twoje posty da się zrobić mega ciekawy artykulik ukazujący twój sposób myślenia, ale ty jesteś drażliwy nie tylko w moim wypadku.
Co do ostatniego powodem moich banów jest sam fakt, że piszę prawdę, która jest niewygodna dla ludzi, którzy nie lubią prawdy, a nie sposób wypowiedzi, a jak czegoś nie szanuje to to jadę to oczywiste, że dostawałem za to bonusy w formie bana a czego się spodziewałeś. Jak napisałem w przypadku rmxp.pl ban za samo krytykowanie makera xp - jeszcze nim się zarejestrowałem już miałem bana.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07-09-14 17:37 przez X-Tech.)
|
|
| 07-09-14 17:27 |
|
| "Pomógł" przyznał(a): | |