Wskrzeszenie na zdarzeniach
Aktualny czas: 28-04-26, 18:43 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[XP] Wskrzeszenie na zdarzeniach
Helseth Offline
*

Liczba postów: 12

Wskrzeszenie na zdarzeniach

Witam, po bardzo długiej przerwie postanowiłem powrócić do swojego przerwanego projektu.

Mój problem polega na tym, że nie potrafię ustawić sobie czaru, który będzie przywracać do "żywych" wybranego bohatera podczas walki.

Dajmy na to ustawiam sobie czar "wskrzeszenie" zaznaczam mu, żeby cofał stan śmierć i nic się nie dzieje :P
z tego co wyczytałem trzeba to zrobić na zdarzeniach ale z powodu mojej długiej przerwy w ogóle nie mam pojęcia jak się za to zabrać (poprawność działania wskrzeszenia z pewnością zmotywuje mnie do dalszego tworzenia :P)

podsumowując chodzi mi o to że :
dany bohater A. posiada czar wskrzeszenie, którym adekwatnie do nazwy będzie potrafił wskrzesić wybranego jednego martwego członka drużyny (standardowy tryb walki)

Mam nadzieje, że przedstawiłem mój problem w czytelny sposób :P
Jeżeli ktoś potrafi mi pomóc w zrobieniu tego i opisaniu mi krok po kroku co i gdzie trzeba ustawić w zdarzeniach będę wdzięczny :)
06-10-14 23:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Wskrzeszenie na zdarzeniach - Helseth - 06-10-14 23:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS