X-Tech
Liczba postów: 876

|
RE: Bunt Maszyn [2k3] [sci-fi/cyberpunk/rpg/ABS/skradanie] 2005
Dzięki za opinie. Widzisz miałem podobne podejście. Chciałem w tamtym czasie spróbować zrobić niezły abs i jakieś walki/elementy skradanki podrajcowany takimi rzeczami jak np: metal gear solid , ale i filmem terminator.
Zrobiłem takie oto dziwadło w domowym zaciszu bez neta i sceny JAKO wytwór wyobraźni i użycia przerobionych tapet z windowsa i charas project/painta i znalezionych na kafejce grafik.
Fakt można w to pograć dla wyzwania jakie daje abs, ale poza tym jak pisałem gierka powstała tylko dla mnie to jedynie przypadek, że wyciągnąłem ją z szuflady - chodziło tu faktycznie o zrobienie jakiegoś wyzwania za pomocą abs i samego abs jako wyzwanie (każdy kolejny abs był lepszy - zrobiłem takich gierek więcej dla siebie, ale tylko kilka dosłownie poszło na fora w stanie w jakim poszły do szuflady).
Cała gra powstała tylko dla mnie co zaznaczam. Jeśli komuś to się podoba to czysty przypadek, ale i jego szczęście. Kiedy robisz dla siebie nie spełniasz wymagań to różne rzeczy z tego wynikają, ale na pewno rajcowne przy tworzeniu. Jednym mogą się podobać wybiórcze elementy, ale mogą się inne nie podobać wcale - NA TYLE mniej więcej zasługuje ten projekt "treningowy" Można go sobie pobrać, wyrobić jakieś zdanie, może z ciekawości popykać więcej, ALE tutaj nie ma co liczyć na cuda I WIĘKSZY ład i skład. Każdy od czegoś sobie zaczyna z rmem. Ja zacząłem od robienia tego typu projekcików. Dopiero od 2009 zdecydowałem robić gierki na dopracowanym poziomie bardziej publiczne, ale wiele mnie nauczyły projekty, które zrobiłem dla siebie m.innymi Bunt Maszyn.
P.S. Nawet teraz uważam, że ten abs jest niezły i nadaje się do jakiejś gierki, a to coś ma już przecież z 9 lat XD Za gierkę sobie daję 3-4/10 jak na moje możliwości. Sam abs jednak jest niezły. Dla abs sobie to odpalcie XD
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-14 00:00 przez X-Tech.)
|
|
| 11-10-14 23:41 |
|
| "Pomógł" przyznał(a): | |