Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera)
Aktualny czas: 28-04-26, 22:34 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera)
kanumerki Offline
*

Liczba postów: 247

RE: Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera)

Warto było czekać na nowego Alien'a. Nie zepsuli tego ;3
Zgadzam się z X-tech'em że ten nowy Alien zabija klimatem. Co ciekawe autorzy gry pozwalają nam ustalić poziom gry. Czym trudniejsza tym mniejsze szanse na przetrwanie no i oczywiście najmniejszy błąd staje się naszą śmiercią. Zresztą ucieczka przed obcym jak nas zauważy już przesądza o naszym losie :D
Dobrze też zrobili z zapisami, żeby zapisać stan gry(przypomina mi się mowa X-tech'a o zapisach) to musimy podejść do budki telefonicznej* i tam zapisywanie trwa ok. 3 sec. W tym czasie stoimy bezczynie i patrzymy czy nic się nie zbliża. Zresztą wiele osób narzekało, że gra jest trudna.. no cóż, dla tych osób ta gra nie jest stworzona. Zamierzam kupić tą grę jak ciut stanieje ;)
Jestem fanem Alien'a(filmu) i wszystkie części oglądałem. Tylko dwie pierwsze przypadły mi do gustu.

ps. zresztą za dużo razy piszę słowo "zresztą" ;c

Stary nick:ka0909
Pomagam w przerabianiu lekkich skryptów smiles
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-14 18:07 przez kanumerki.)
12-10-14 18:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Alien Isolation - Yoroiookami - 12-10-14, 17:54
RE: Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera) - kanumerki - 12-10-14 18:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS