Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera)
Aktualny czas: 29-07-26, 10:54 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera)
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera)

Ja też jestem fanem serii. Pierwsze dwa filmy bardzo trójka już ciut mniej za uśmiercenie dwóch ważnych postaci (a w zasadzie 3xd) , ale ogólnie film OK, inspirujący dość i klimatyczny. Ma bardzo fajny scenariusz pomimo co najwyżej niezłego wykonania jednak uzupełnia całość jako trylogia - zawsze można potraktować dwie części nr1,2 jako właściwe , a trójkę jako sen xd. Czwórka to jakiś żart. Pierwszą drugą i trzecią cześć - każdą z osobna widziałem około 20 razy. Trójka jest niezła, ale ma niższy dużo budżet i cały świat jest oderwany od poprzednich i wykonanie też nie to, ale film jednak niezły.

Polecam też kupić Alien Vs Predator 2 z 2001 gra w trybie Marine również potrafi wstrząsnąć klimatem. Tam klimat, który uzyskano przypomina bardzo klimat filmu Aliens (2) (lubię sobie od czasu do czasu przejść w trybie marine na hard) natomiast nowa gierka ma klimat filmu Alien 1. Myślę jednak, że Alien Vs Predator z 1999 roku również ma w trybie marine niesamowity klimat choć mniej fabuły to jednak nadal jest to poziom tak wysoki jak w dwójce.

Dziwi mnie rozrzut ocen ALIEN ISOLATION większość pism daje około 9-10/10 tylko osoby, które oczekiwały że gierka będzie trudna, ale zaczęły grać na easy dały jakieś idiotyczne oceny około 6/10 w recenzjach (w wyborze poziomu trudności jest napisane, żeby grać na hardzie) Poza tym średnia ocen graczy to między 90-100% to mówi samo za siebie. Gra to arcydzieło. Na tę grę czekałem wieki. Jaram się nią tak samo jak Alien vs predator z 2001 i Alien VS Predator z 1999 a nawet trochę bardziej. Tutaj klimat filmu wręcz się wylewa. Arcydzieło.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-10-14 18:20 przez X-Tech.)
12-10-14 18:13
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Alien Isolation - Yoroiookami - 12-10-14, 17:54
RE: Seria Obcy - Gry i Filmy (ALIEN ISOLATION premiera) - X-Tech - 12-10-14 18:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS