[SzukamEkipy]Dragon's Hunter
Aktualny czas: 28-04-26, 22:12 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] [SzukamEkipy]Dragon's Hunter
Adrapnikram Offline
*

Liczba postów: 571

RE: [SzukamEkipy]Dragon's Hunter

Kiedyś robiłem skrypty i grę na VX Ace więc mogę pomóc, tylko że nie mam oryginalnej wersji programu więc jeśli nie używasz orginału mogę pomóc. (chyba że mi kupisz XD)

Jeśli potrzebujesz jakiś skryptów pisz na pw. Spróbuje zrobić je na zdarzeniach. Jeśli będą ciekawe to może trafią do Dema. Co do grafiki... Z tym będzie średnio bo raczej robię pixelart jeśli przyjdzie mi na to ochota i nie zawsze mi to wychodzi. Ale bez problemu mogę edytować jakąkolwiek grafikę tak aby postać klęczała, śpiewała itd.
Tylko muszę wiedzieć co potrafisz, bo osobiście to jedyne co mnie zainteresowało to, to że będzie oparte na Eragonie. Poza tym wiem że nie ukończyłeś swojego projektu. Jeśli będzie on na takim samym poziomie jak tamten projekt to raczej mogę ci pomóc w małym stopniu za creditsy. Jednak jeśli projekt będzie dobry będziesz musiał mnie przekonać, że go skończysz.
Wtedy będę mógł ci pomóc praktycznie we wszystkim o ile będę miał neta (a raczej będę miał). Jednak wtedy chciałbym być współtworzącym grę i jednocześnie móc wpłynąć na wszystkie aspekty gry. Mógłbym ci na przykład powiedzieć co poprawić w fabule lub jak ułożyć dialog oraz być beta testerem. Mogę również zrobić epicką mapką opartą na panoramach do jakiejś miejscówy i powiedzieć jaki fog dodać do mapy oraz maskę świetlną, oczywiście pod warunkiem współtworzącego oraz że projekt będzie wart tego abym się nim zajmował. Moje warunki są takie ze względu, że mam na głowie jeden projekt, no i oczywiście team to team i zasługi idą po równo dla każdego, chyba że ktoś będzie więcej robił niż reszta.

Podsumowując co oferuję i czego żądam:

1.Jeśli zaskoczysz mnie pozytywnie:
*Oferuję:
- Przerabianie grafik z neta ew. robienie własnych (jeśli nie będziemy używać standardowych, bo są szczerze do kitu.
- Zrobienie praktycznie wszystkiego na zdarzeniach (będę potrzebował z dwa dni na przyzwyczajenie się do VX Ace
- Lekka modyfikacja skryptów RGSS i ew. ich obsługiwanie
- Stworzenie kilku pięknych mapek z masą efektów (do scenek itd.)
- Drobne poprawki przy fabule (musiałbyś mi ją wysłać)
- Wymyślanie długich i ciekawych questów
- Nadanie postaciom charakteru (poprzez podpowiedzi jak zrobić dialogi i minisceny)
- Wszystko inne z czym będziesz miał problem
*Żądam:
- Siebie w roli współtworzyciela
- Rzetelności w tworzeniu
- Skupienie się na każdym aspekcie gry np. tworzysz mapę to w lesie to dajesz z siebie wszystko co umiesz)
- Będzisz wysyłał projekt do mnie najlepiej co tydzień w piątki (mam nadzieje że nie będę musiał nakładać korekt), a ja odsyłam po zakończeniu korekt i dodaniu grafik/skryptów ew. powiem ci jak dialog/mapa/bilans gry powinien wyglądać.
- Skończenia projektu
- Będę mógł wpływać na wydarzenia w tej grze np. po co zabijać tego smoka niech on sobie poleci, a potem zaskoczymy gracza pojawieniem się jego.

Ponadto żądam:
- Stałych godzin pracy XD

2.Jeśli mnie nie zaskoczysz:
*Oferuje:
- Przerobienie grafik i ew. tworzenia (o ile będą w innym stylu niż RTP)
- Zrobienie praktycznie wszystkiego na zdarzeniach (będę potrzebował z dwa dni na przyzwyczajenie się do VX Ace)
- Lekka modyfikacja skryptów RGSS i ew. ich obsługiwanie
*Żądam:
- Skończenia projektu
- Creditsów

Stronka z pracami: http://forum.ultimateam.pl/Thread-Dowoln...drpanikram
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-14 14:06 przez Adrapnikram.)
14-10-14 14:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: [SzukamEkipy]Dragon's Hunter - Adrapnikram - 14-10-14 14:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS