"Jeśli ktoś chce robić pod nooba pokroju autorów porażek tylko dlatego że się ładnie przedstawił mogę pogratulować głupoty, ale wspomożecie tylko powstanie crapa. Gratuluję waszego udziału w porażkach."
Nie robie tego ze względu że mi się ładnie przedstawił.
Nie wiem czego się nauczył i co umie dlatego czekam na jego zapowiedź i wtedy napiszę czy mu pomogę i będę z nim współpracował. Jeśli byś przeczytał w całości mojego posta to o tym byś wiedział. A jeśli przeczytałeś i nie zrozumiałeś to "mogę pogratulować głupoty". Ty nic nie wiesz o jego teraźniejszych umiejętnościach, ja też nie. Z tym że ja oferuje pomoc (techniczną) jeśli poprawił swoje umiejętności w znacznym stopniu, jeśli tego nie zrobił to nie wchodzę w to, ale mogę pomóc. Ja nie mam żadnego zamiaru pracować nad crapem, dlatego napisałem to
"1.Jeśli zaskoczysz mnie pozytywnie:"
"KOLEJNA rzecz - każda pierwsza gra to crap. Każdy kto ma doświadczenie w rmie wie jak niewygodne jest robienie rozbudowanych ogólnie gier w grupie. Z noobem gier się w grupie nie robi, bo nic z tego dobrego nie wynika, ale z osobą, która wydała jakieś gierki na przyzwoitym poziomie już można się zastanawiać."
Jak ja to kocham. Podziemia to moja pierwsza gra, zobaczymy czy to będzie crap.
Zgodzę się z tym kawałkiem:
"ale z osobą, która wydała jakieś gierki na przyzwoitym poziomie już można się zastanawiać."
Ja sam nie wydałem gry ale możecie znać co nieco moje umiejętności techniczne. Wejdę w spółkę jeśli autor tematu mnie pozytywnie zaskoczy czyli będzie miał umiejętności podobne do moich. Wtedy praca będzie miała sens. Jeśli jednak będzie to miaby być crap to...to mam 15 lat jednak moja pomoc do tego crapa nie wyglądałaby tak:
Zrobię ci to to i to.
Tylko:
Żeby zrobić to potrzebujesz tego i warunku.
Zauważ X że ja z nim jeszcze nie współpracuje, a zacznę gdy zaskoczy mnie nieprostoliniową fabułą i swoimi umiejętności. Jeśli jednak nie będzie miał umiejętności będę chciał mu pomóc w RPG Makerze, a nie w tworzeniu gry. Zrozumiano?
A ty od razu wypisujesz że pomagam mu dlatego że ładnie się przedstawił.