Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006
Aktualny czas: 28-04-26, 09:53 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006
Dragon Kamillo Offline
*

Liczba postów: 330

RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006

Gdybym wiedział że te cosie można rozjeżdżać to pewnie bym to robił, a że nie wiedziałem to omijałem wszystko. XD

Wioska już była gorsza, brakowało jej czegoś + zakończyła grę XD

Ściągnąłem nową wersję gry i stwierdzam, że chyba to jakieś żarty. Jest to wersja bardziej uboga niż tą którą wrzuciłeś tu na początku. Po znalezieniu kwasu w szambie nic więcej nie ma do roboty, a gra się nie kończy, co miało miejscem poprzednio. Napisy końcowe? Ciekawe gdzie. W dodatku stara wersja miała doprowadzone do porządku menu - tu jest cały syf łącznie z opcjami które nigdy się nie przydadzą. Mapki są niedorobione względem poprzedniej wersji. Wygląda to tak jakbyś wypuścił tą wersję do neta, a potem wziął się za jej poprawianie i z braku pomysłu co zrobić dalej dodał szybkie zakończenie, ale przy okazji zepsuł ilość HP. Tamta wersja pomijając HP była bardziej dokończona niż ta niby finalna.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-10-14 23:37 przez Dragon Kamillo.)
23-10-14 23:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Szajba [Edukacja, Przygodówka, Hardkor, Humor, Minigry] 2006 - Dragon Kamillo - 23-10-14 23:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS