Ja tłukę w gry z segi, oraz po raz drugi od ostatniego przechodzę Marinem
Aliens Vs Predator Classic 2000 na directors cut, a do tego bonusowe misje, oraz
Alien Ressurection na PSX gra dużo lepsza niż film i aż trudno uwierzyć, ale mroczna i survivalowa jak należy. W końcu muszę to ukończyć. Wciąga.
Sega Genesis. To ma tak unikalny klimat, że niektóre gry z innych platform mogą się chować. Uwielbiam Sega Genesis.
Z segi gensis gram w
Zero Tolerance Fpsik, ale jest niesamowity. Prosty opiera się na zbieraniu amunicji po armiach żołnierzy, którzy próbują zabić bohatera. Kiedy ginie zamiast niego gramy innym śmiałkiem. Fajne etapy i szybka rozgrywka.
Lepiej mi się w to gra niż w Wolfensteina, ale on też ma swoje plusy.
Poza tym to gram jeszcze na emu segi genesis w Comix Zone.
Chodzimy po stronach komiksu i walimy po ryjach napotkanych wrogów. Jaki ta gra ma klimat.
Oprócz tego dla mnie kultowy i mega trudny, ale i żywotny
Alien Soldier. Nie umiem przestać w to grać. Nie nudzi ilekroć to przejdę. Gra polega na walkach z bossami i doładowywaniu energii i lv broni, które sobie wybierzemy na minietapach - samych etapów jest tu kilkadziesiąt. Gra jest hardkorowo trudna i ma genialną muzykę i grafikę, oraz szybkość. Polecam. Uwielbiam. Gra jest w stylu arcade. Giniesz to zaczynasz od nowa etapu przed walką z bossem, który zwykle trwa kilkadziesiąt sekund max. Gra robi papkę z mózgu stężeniem akcji, dynamiki, grafiki i arcy genialnej muzyki. Takie stężenie animacji i papki na ekranie dają chyba tylko najlepsze gry na tę konsolę głównie Street of Rage 3 i Contra Hard Corps, ale jeszcze sporo tytułów się znajdzie.
http://static.giantbomb.com/uploads/orig...ldier1.png[/quote]
Jeśli jest już wątek tego typu przeznaczony na gry pc/konsole to przyklejcie tego posta.