Jaki system walki jest najlepszy ?
Aktualny czas: 28-04-26, 15:44 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Jaki system walki jest the best ?
Walka w czasie rzeczywistym
Walka turowa
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
[VX] Jaki system walki jest najlepszy ?
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jaki system walki jest najlepszy ?

(13-11-14 14:30)Amelanduil napisał(a):  @up Żadne czynniki w stylu mappingu czy zagadek na nic nie wpływają Iksiu, pieprzysz głupoty. To jest osobna część gry.

Pieprzysz to ty głupoty irytujący desperacie.
Grałem w tony gier + mam wizje projektowe na swoje własne powiązania w grach wiem o czym piszę. Nie próbuj mnie podważać nawet bez dawania argumentów dzieciaczku, a jak widziałeś za mało gier lub nie zrozumiałeś współdziałania podsystemów to japa w kubeł zanim będziesz znów mnie próbował podważać swoim bezpodstawnym dziecinnym prostackim chamstwem wziętym z **** "ekspercie" od wykopek chyba co najwyżej.

(13-11-14 14:30)Amelanduil napisał(a):  tem walki turowej trzeba sprawić, żeby wyglądał ciekawie przede wszystkim. Jakieś efektowne ataki i ładnie zanimowane sprite'y.

Nie musi nic wyglądać. Przede wszystkim tury mają wymagać myślenia. To jak wygląda gra to sprawa autora czy on chce tam migające petardy noworoczne czy fruwające wstążki. Dobra gra turowa to tury, które za każdym razem wymagają myślenia i kombinowania
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-11-14 20:40 przez X-Tech.)
18-11-14 20:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jaki system walki jest najlepszy ? - X-Tech - 18-11-14 20:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS