Jaki system walki jest najlepszy ?
Aktualny czas: 28-04-26, 15:44 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Ankieta: Jaki system walki jest the best ?
Walka w czasie rzeczywistym
Walka turowa
[Wyniki ankiety]

Odpowiedz 
[VX] Jaki system walki jest najlepszy ?
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Jaki system walki jest najlepszy ?

@up: Skoro masz takie pewniki kto jest od czego na forum to ja ci rzucę takim: Jedynym pewnikiem który ci podrzucę to taki ,że możesz mi podcierać 4 litery.

Ty zachowujesz się jak zakompleksiony kretyn, który nie wie że nie jest moderatorem na forum.
Ktoś ci musi to napisać ??? Nawet szary user wie, że na forum rozmawia się na temat, który poruszają dane tematy.
Tematy nie są na tym forum od oceniania sposobu wypowiedzi innych, ale od rozmawiania na ich temat.
Jedyne co możesz oceniać to poziom swojego offtopu jaki tu siejesz tym samym swojej głupoty.
Jedyne co można napisać takiej masie jak ty, która nie potrafi rozmawiać na tematy na forum ale próbować ustawiać innych to- skończ pisać spamerze.
4 W takim razie PAPA. Leć lepiej po papier, bo mnie wzięło. Jak dla mnie tylko psiaczysz.

Tak należy w tej sytuacji odpisać jak autor postu, na który odpisuję, a to jest temat o tym który system walki jest najlepszy a nie od twojego oceniania postów innych osób, bo jesteś tu zwykłym userem. Twoje prawo to pisać na temat lub milczeć. Kolejny "ekspert" To twoje zachowanie jest jak żula pod sklepu który wtyka nos w nie swoje sprawy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-11-14 00:43 przez X-Tech.)
18-11-14 20:41
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Jaki system walki jest najlepszy ? - X-Tech - 18-11-14 20:41

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS