Cytat:SSJ8 jedyną rzeczą która ssie w tym temacie jest zawartość spamu jaką wniosłeś Miasteczkiem Nowoczesnym na twoje szczęście musiałem usunąć. Odnośnie twoich gadek o bogach wykreowałeś powód spamu
Nie słyszałeś, X-Tengu, że kto najbardziej skupia się na tym, żeby nie wjechać prosto pod samochód, ten najłatwiej wjedzie prosto pod samochód? Co ty chcesz osiągnąć, wyjeżdżając, gdzie popadnie, ze wzmiankami o mojej serii? Zapewne chcesz mnie wkurzyć, żeby mnie zbanowano. Ale prędzej to ciebie zbanują, a nie mnie.
Cytat:Bronią użytkowników 2k3 jest ich umysł. Nic tu nikt nie zrobi za ciebie. Twórca dobrej gry z 2k3 to osoba, która rozumie co tworzy i gwarantuje to spójność/grywalność i klimat jakiego nie mają gry robione z gotowców skryptowych, bo tak naprawdę bez tworzenia rozgrywki i jej elementów nie można mówić o tworzeniu gier. Równie dobrze można zrobić dobrą grę np: w VX ACE dopóki tworzy się ją samemu.
Kłam dalej, to w końcu twój własny nos cię zabije. Rahim w "Dworze czystych dusz" skopiował system walki z gier Sojity. Nawet ta gra jest tak samo irytująca, jak "Lt. Python" Sojity. Oczywiście Jazzwhisky usunął dwór z Gospody.