Golden Forki 2014
Aktualny czas: 14-05-26, 16:12 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
Golden Forki 2014
X-Tech Offline

Liczba postów: 876

RE: Golden Forki 2014

Twój post powinien się nazywać depresja niedocenionej porażki rm. XD

Lepiej pisać krótko o a treściwie. Czy ja cię teraz wyzywam od debili ? Wypisałem fakty jak faktycznie akurat jest. Tak zawsze było na scenie rm że niektóre fora robiły sobie sztuczny tłok tolerowaniem trollerskich projektów i syfu na forum. Nie ma SB i również niezbyt tolerowani są trolle m.innymi dzięki mnie którzy robią projekty w 5 minut i cisną bekę z osób, którzy się wypowiedzą w ich tematach (dosłownie 5-15 minut z zegarkiem na ręku )

RM ma najwięcej wspólnego z jrpgami i przygodówkami/rpg a nie z nesem.
Na rmie w gry gra się głównie dla wł. fabuły i grywalności. Osoby, które grają w gry które są fabularne i opowiadają różne niespotykane rzecz, których nie znajdzie się gdzie indziej i dają ciekawą rozgrywkę zawsze będą przyciągać ludzi. Już niedługo po nesie istniały gry z grafą 3d itd. ludzie i tak wracali do nesa i jest tak dalej. Nes ma tyle wspólnego z rm - mają grafę 2-d. RM pozwala na niemal wszystko w grafie 2-d nes już nie.

Gry na nesa wymiatają jako krótkie zręcznościowe głównie i pomysłowe odskocznie od zasypanych cheatami nextgenów i są od nich wielokrotnie lepsze. Nie wszyscy w nie grali od początków grania.

Co do twojego screena zacznij jak napisałem od spójnych grafik albo zrób wszystkie ręcznie albo użyj samych gotowych w jednym stylu aby pasowały, bo za mocno się różnią. To byłby pierwszy krok.
Ty robisz gry po 3 lata do porażek. Ja robiłem dla siebie gry w 2-3 tygodnie i wrzuciłem je po latach na np: twierdzę, a i tak dostały 6/10 mimo, że zdarzały się w nich bluzgi i nie były do końca przemyślane i dopracowane w końcu robiąc dla siebie tolerancja jest duża. Z wyjatkiem 8bit quest, które faktycznie zrobiłe na forum dla fanów oldschool i modułów.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-12-14 17:16 przez X-Tech.)
31-12-14 17:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Golden Forki 2014 - X-Tech - 28-12-14, 19:09
RE: Golden Forki 2014 - X-Tech - 29-12-14, 00:28
RE: Golden Forki 2014 - X-Tech - 29-12-14, 18:26
RE: Golden Forki 2014 - X-Tech - 31-12-14 17:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS