Co to są Golden Forki?
Aktualny czas: 14-05-26, 17:23 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[Dowolny] Co to są Golden Forki?
Mateusz SSJ8 Offline
*

Liczba postów: 511

RE: Co to są Golden Forki?

Z tego, co się orientuję, to Golden Forki są plebiscytem na najlepszą grę danego roku. Aczkolwiek nie rozumiem, dlaczego zawsze w edycji jest rok, z którego gry można zgłaszać. Takie "TeleKamery" na przykład. Przypuszczam, że "TeleKamery 2015" będą (jeśli jeszcze nie były) za rok 2014. Z Golden Forkami można byłoby zrobić dokładnie tak samo. W grudniu (jak do tej pory) ogłosić, że nadchodzi, styczeń przeznaczyć na zgłoszenia, a w lutym głosowania i wyniki. Zorganizowane tak Golden Forki 2015 wygrałaby wówczas najlepsza gra ukończona w 2014 roku (dosłownie WSZYSTKIE sprzed powitania roku 2015) i nikt nie musiałby się śpieszyć z ukończeniem gry przed plebiscytem, bo jak zobaczyłby, że już nie da rady ukończyć prac w 2014 roku, to nawet by nie przyspieszał.

Obecnie ten plebiscyt to jeszcze gorsza zakłamana dziura Pinocchimonów, niż sama Gospoda. Pamiętam mój start w roku 2010. "Miasteczko Nowoczesne 3". Nikt nie zagłosował. A o pierwszej części (ukończonej w 2007 roku) informowałem jeszcze na Gospodzie Twierdzy RPG Makera. Już wtedy zaczął się cały ten hejt pod moim adresem. Żadnej gry nie robiłem naGolden Forki. Nawet najnowszej po 2010 roku trójki. W GF2010 nie udałomi się przejść nawet eliminacji. W 2013 roku było tak mało gier, że od razu właściwe głosowanie. Po ostatnich GFach cała moja seria jest przeklęta i wskutek działania tej klątwy nawet z X-Techa niewiele człowieka zostało. A na gospodzie nie mogę pisać na PW i ostatnim razem, jak coś prywatnego napisałem, Jazzwhisky mnie upomniał, że takie rzeczy mam na PW. Miał szczęście, że nie naszło mnie, żeby zgłosić mobbing.

Chcesz, mogę zorganizować Złote Zera 2015. Dla wszystkich gier z 2014 roku i wcześniejszych. Tylko Pełniaki i Dema. Można wystartować z dowolną ilością gier zaliczających się do głosowania.

Nienawidzony i nienawidzący. Przez nienawiść tego drugiego obaj będą martwi.
13-01-15 21:38
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Co to są Golden Forki? - Mateusz SSJ8 - 13-01-15 21:38

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS