Brak Weny 2 - Zastępstwo
Aktualny czas: 28-04-26, 08:29 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Brak Weny 2 - Zastępstwo
Preki Offline
*

Liczba postów: 3

Brak Weny 2 - Zastępstwo

Brak Weny 2: Zastępstwo

[Obrazek: BW2-1_png_300x300_q85.jpg][Obrazek: BW2-2_png_300x300_q85.jpg][Obrazek: BW2-3_png_300x300_q85.jpg]

Akcja dzieje się po grze Sora no Mission i jest inspirowana pierwszym Brakiem Weny. Technicznie rzecz biorąc jest to kolejny grywalny adventure, opowiadający tym razem o mnie. W wyniku pewnych okoliczności przyszło mi zostać tymczasowo dowódcą słynnego Agrethanu, pilotować ogromnego robota, zmierzyć się z demonami przeszłości, a także być bohaterem popularnej internetowej copypasty...

Sama gierka oparta jest o system SFAS2. Historia opowiedziana w niej to częściowo odwzorowany mały roleplay na Gadu-Gadu, który postanowiłem przedstawić w nieco interaktywny sposób. Drugim powodem dla którego powstała jest mały odpoczynek od głównego, wielkiego projektu, a także przećwiczenie między innymi drzewek dialogowych oraz interaktywności z NPC. Gra bowiem ma dużo smaczków typu: porozmawiaj z postacią, a być może zmieni to bieg niektórych wydarzeń w późniejszej części gry. Opanowanie tego typu bajerów będzie mi bardzo potrzebne w moim głównym projekcie, który miejmy nadzieję, za jakiś czas ujawnię.

OSTRZEŻENIE!
Gra zawiera śladowe ilości wulgaryzmów, scen wizualnej przemocy, i orzechów arachidowych. Serio...

DOWNLOAD
Gra przystosowana do działania bez RTP.

LINK AWARYJNY: http://www.speedyshare.com/NUqwB/BrakWen...epstwo.rar (będzie wisiał tydzień czasu od ostatniego downloadu)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-15 23:00 przez Preki.)
29-01-15 22:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Brak Weny 2 - Zastępstwo - Preki - 29-01-15 22:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS