Brak Weny 2 - Zastępstwo
Aktualny czas: 28-04-26, 09:52 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[2k3] Brak Weny 2 - Zastępstwo
Crashykk Offline
*

Liczba postów: 368

RE: Brak Weny 2 - Zastępstwo

Cytat:Link działa bez zarzutu, nie rozumiem czemu człowieki na Gospodzie narzekają.
Link owszem działał, ale pobieranie oscylowało w granicach od 5 do 15 kbps. Jak już napisałem na gospodzie:
Cytat:Prawdopodobnie jakiś problem z mediafire.

Jeżeli o samą grę chodzi to:
Projekt szczerze powiem ciekawy. Nie wiem ile zostało mi jeszcze czasu gry (toczę zaciętą bitwę z literówkami, które jak na razie wygrywają. Przy dysku twardym nie mam już amunicji oraz jestem wręcz na "one hita" xd), ale jak na razie całość mi się bardzo podoba. Jest lekko, zabawnie, wesoło, a co za tym idzie dobrze biggrin

Początkowo myślałem, że będę mógł zagrać w Contrę i trochę byłem zawiedziony, gdy tylko została odpalona muzyczka, ale pilotowanie 01 spowodowało, że dostaję większej kur*icy, niż podczas przechodzenia ww tytułu. Bardziej zdenerwował mnie już tylko Flappy Bird, ( lol ) dlatego czuję się usatysfakcjonowany i brak Contry mi już nie przeszkadza. xD

Aktualnie poznaje demony przeszłości. Słowo demon idealnie tutaj pasuje, gdyż czasami naprawdę piekielnie trudno dostać się na dalszy "etap".

[Obrazek: oe6WuyS.png]
https://crashykk.itch.io/dunsas-prophecy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-01-15 00:46 przez Crashykk.)
30-01-15 00:44
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Brak Weny 2 - Zastępstwo - Preki - 29-01-15, 22:18
RE: Brak Weny 2 - Zastępstwo - Crashykk - 30-01-15 00:44

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS