Zabicie potwora po zabiciu innych
Aktualny czas: 28-04-26, 22:32 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Wątek zamknięty 
[XP] Zabicie potwora po zabiciu innych
noruj Offline
*

Liczba postów: 115

RE: Zabicie potwora po zabiciu innych

Nie jest to skomplikowane i nie ma co olewać. To jest dobry trening na układanie algorytmów, czy też ogólnie radzenie sobie z problemami, wymyślanie. Tak się nauczysz najwięcej, no chyba, że chcesz wszystko załatwiać wklejając skrypty.
Hm, twój pomysł też jest dobry. Sprawdziłem i działa coś takiego(zrobiłem to w 5 minut, to nie jest skomplikowane):
Slimy to są głowy, a szczur to jest ciało. Tylko teraz uwaga, ciało dodajesz 2 razy. Raz jako te nieśmiertelne, klikasz prawym i zaznaczasz opcje IMMORTAL. Potem znowu dodajesz ciało i nasuwasz idealnie w to samo miejsce co ciało 1 i zaznaczasz appear halfway (niewidzialne).
[Obrazek: SyUGC8A.png]
Więc tak naprawdę jest tu teraz 5 przeciwników. 3 głowy (u mnie slimy) i 2 ciała( 2 szczury) nałożone jedno na drugim.

Natomiast to jest 2 strona
[Obrazek: oXGZRjO.png]
Działa to tak, jak rozwalisz 3 głowy, to niesmiertelny szczur znika, a ten zwyczajny smiertelny sie pojawia. To jest ta komenda Enemy Appear.

Czaisz?

http://www.theasgun.blogspot.com
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-03-15 05:35 przez noruj.)
05-03-15 05:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
"Pomógł" przyznał(a):
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
RE: Zabicie potwora po zabiciu innych - noruj - 05-03-15 05:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS