Poradnik do RPG Makera XP
Aktualny czas: 28-04-26, 22:13 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[XP] Poradnik do RPG Makera XP
20maras Offline
*

Liczba postów: 3

zarowa Poradnik do RPG Makera XP

Witam mrgreen
Na wstępie chciał bym zaznaczyć że jestem tutaj nowy i proszę o wyrozumiałość przy drobnych błędach smiles ale nie zwalnia mnie to od otrzymywania kreatywnych uwag.
A przechodząc do tematu wpadłem na pomysł zrealizowania poradnika do RPG Makera XP w formie wideo na moim kanale YT "Kliknij tutaj jeśli chcesz zobaczyć" gdzie będę się starał zrealizować własną grę. I oczywiście pomóc innym twórcą zrealizować swój projekt. Oczywiście jest jeszcze jeden cel dlaczego zdecydowałem się napisać na tym forum, jest nim otrzymywanie budującej krytyki i wytknięciu błędów jakie popełniłem oraz co mógłbym lepiej zrobić. Na razie mam do zaoferowania pierwszy film z ogólnych zasad program, ale szybko na drobie następne filmy które postaram się jak najszybciej dorzucać do tego postu żeby było wszystko jasno pokazane biggrin Kolejny film już jest zaplanowany jako tworzenie własnej fabuły. Napiszcie mi czy temat wam się podoba co i jak mógłbym zrobić zmienić czy poprawić. Zapraszam do komentowania i oceniania moich prób wytłumaczenia innym tego programu Pozdrawiam.

1.Zasady ogólne programu

2.Tworzenie fabuły oraz pisane dialogów

3.Poprawiany poprzedni poradnik dotyczący fabuły (Mam nadzieje że ta forma jest bardziej przystępna)

4.Edycja i przeróbka "titelsetów"

5.Baza danych

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-04-15 02:34 przez 20maras.)
05-04-15 21:36
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Poradnik do RPG Makera XP - 20maras - 05-04-15 21:36

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS