Shards of Lestia ~Episode Zero~
Aktualny czas: 28-04-26, 15:57 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VXAce] Shards of Lestia ~Episode Zero~
Nathan Offline
*

Liczba postów: 7

RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~

(08-04-15 23:29)Avaron napisał(a):  Osobiście od siebie dodam że mi nie pasuje xD to że nasz czarnuszek xD wykonuje tego combosa z tak dalekiej odległości :) pewne ograniczenie dystansu by się przydało :>
I dlaczego ten czarnuszek na miniaturce ma inny kolor oczu niz na duzym obrazku? xD niby szczegół a rzuca się w oczy xD

Nie wiem po co ci ograniczenie dystansu ataku i w której grze tego typu wgl. to wystąpiło.

Ten "czarnuszek" zwie się Allen... Na obu obrazkach ma on niebieski kolor oczu (No może na miniaturce nieco ciemniejszy) Poza tym postać ta nie została jeszcze do końca zaprojektowana i dopracowana. To nie jest finalna wersja cut-in'a, tylko przykładowa grafika którą rysowałem na szybkiego bez żadnej koncepcji, a miniaturka będzie całkiem inna.

Każda postać pod względem graficznym zostanie zaprojektowana w 100% przeze mnie i nijak będzie nawiązywać do pokazanych wcześniej avatarów.

(08-04-15 00:28)Kryzz333 napisał(a):  Odpisałem na Gospodzie. Jak dla mnie słabo.
Miło z twojej strony, że musiałeś o tym napisać na obu forach bez większego uzasadnienia, w każdym razie nie wiem czy kogokolwiek to obchodzi czy tobie się to podoba, czy nie. To, że nasza gra nie trafia do twojego gustu, to nie znaczy że od razu musisz ją uznawać za "słabą"

Edit
Venesard napisał(a):Nathan, nie najeżdżaj na niego.
Czy to było "najeżdżanie"? Wiadomo, że prawo do wyrażenia własnej opinii ma każdy... Ale serio żeby specjalnie pisać starającym się autorom, że to co robią jest "słabe", bo "nie trafia w mój gust"? No bez przesady, to po prostu chamskie i dziecinne.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-04-15 16:38 przez Nathan.)
09-04-15 07:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
RE: Shards of Lestia ~Episode Zero~ - Nathan - 09-04-15 07:55

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS