Kryzz333 napisał(a):Oczywiście, rozpisaliście co mniej więcej będzie w grze, ale ja bym chętnie zobaczył wycinki z gry właściwej.
Napisałeś, że niewiele napisaliśmy :P
No, ale mniejsza, rozumiem o co chodzi i masz rację. Powoli staramy się to nadrobić, ale wiesz... ja wolę pokazywać coś co jest w miarę ukończone. Nie lubię pokazywać wczesnych wersji czegoś. To dlatego nie ma tu screenów z gameplayu bo wciąż nad nim pracujemy.
Swoją drogą, mówicie właśnie, że nie ma screenów z gameplayu... a czy byłyby one wiarygodniejsze od screenów map? Bo zrobić na szybko oszukańczą cut-scenke z jednym tekstem mogę w każdym momencie, ja wam wolę pokazywać rzeczy autentycznie ukończone na filmikach ^ ^
Kryzz333 napisał(a):Dobra, nie fabułę, ale otoczkę, jak wolisz. Obrazek z tym adwersarzem całym jak i opisy bohaterów są dla mnie średnie. Tzn. mogą być dobre, jeśli zostaną prawidłowo wyeksponowane i pogłębione w grze. Dlatego liczę na jakość waszej pracy.
W sumie nie wiem szczerze co tu jest nie tak, ale pamiętaj, że my z ludzi którzy o fabule mówią jak najmniej i prowadzą ją w tajemniczy sposób. Nie sugeruj się tym zbytnio ^ ^
Kryzz333 napisał(a):BTW: macie przybliżoną datę premiery? Chyba, że coś ominąłem?
Masz bardzo niedokładną - Lato 2015.
Wszystko dlatego, że Amel chce się dobrze przygotować do matury (mnie to tam wisi).
No ale jak tylko ją napisze wraca do roboty, więc wszystko postaramy się szybko nadrobić.
Może jakiś lipiec (taka data nawiązująca xD)?
Ja to bym nawet postarał się na czerwiec to skończyć, ale tego wam obiecywać nie będę, bo zbyt mało prawdopodobne. Choć tym razem postaram się nie zostawiać tego tematu tak opustoszałego i zarzucać coś zawsze.
Może jeszcze w tym tygodniu podrzucimy jeszcze jednego skilla? :P
Albo aktorka od Leyli wyśle nam w końcu brakujące line'y i damy filmik z scenki?
Zobaczymy jak to wyjdzie.