Thief's Chronicles DEMO
Aktualny czas: 28-04-26, 22:09 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX] Thief's Chronicles DEMO
krakoman Niedostępny
*

Liczba postów: 125

RE: Thief's Chronicles DEMO

(25-04-15 23:11)Amelanduil napisał(a):  [Obrazek: wPpNfAW.png]
umm... nawet nie wiem co zrobiłem, ale zepsułem grę :I

Właśnie ten błąd występował u mnie w wersji bez RTP. Nwm jak to naprawić :/
Mi pomogło uruchomienie jako administrator i całe demko można bez problemu przejść...

Na screenie zauważyłem ze jesteś już w skarbcu, a tam występował u mnie ten błąd jeśli wyszliśmy bramą, zamiast dziurą.

Jeśli nic nie pomoże to nwm :( Została jeszcze wersja z RTP.

EDIT:
W aktualnej wersji (nie w demie) zapisywanie gry w menu zostało usunięte. Nie zapisujcie gry samodzielnie, ale tylko wtedy gdy wyskakuje okno zapisu...W przeciwnym wypadku mogą występować błędy tego typu po wczytaniu gry.

Dodam jeszcze że Pełna Wersja aktualnie różni się od Demka. Nie pod względem map, ale np. Ceny w sklepie zostały naprawione, została dodana nowa muzyka Końca Gry, usunięto ręczne zapisywanie itd.

No cóż...demko jest mniej stabilne niż pełna wersja. Występują tu błędy ze zdarzeniami...Zamiast dać "przełącznik własny" dałem "usuń zdarzenie" przez co po wczytaniu gry zdarzenia odtwarzają się kolejny raz. Oczywiście zostało to już poprawione w pełnej wersji.

EDIT.2:
W grze będzie występował system kryjówek :) Oto jedna z nich:
Spoiler: (Otwórz)

Aktualny projekt:
Brak
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-04-15 08:56 przez krakoman.)
26-04-15 07:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Thief's Chronicles DEMO - krakoman - 23-04-15, 19:35
RE: Thief's Chronicles DEMO - krakoman - 26-04-15 07:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS