Kryzz333 napisał(a):Nie jestem zwolennikiem zakładania tak szybko tematów z grą (a ty chyba rekord pobijasz!).
Widać, że nie masz żadnego planu na grę, co źle rokuje. Jeśli nie masz doświadczenia, nie rzucaj się z motyką na słońce, tylko zrób jakiś plan ogólny i stwórz krótką ale zwartą grę.
Robienie gry pod lokacje uważam za słaby pomysł i wątpię czy je dobrze wykorzystasz.
Może nie dawaj zapowiedzi (w zasadzie niczego), tylko załóż raczej temat gdzie będziesz dopytywał innych czy Twoje pomysły są dobre. A dopiero po wyklarowaniu pomysłu na grę i zrobieniu chociaż pół godziny rozgrywki daj zapowiedź...
Heh. Rzeczywiście, może i zbyt szybko stworzyłem tamtego posta, ale to po prostu mój styl. Zawsze staram się przeć do przodu pomimo wszystkiego.
Na prawdę cenię radę doświadczonego makerowca i uważam że pomysł z tematem na pomysły jest co najmniej dobry (jeżeli nie geniany) i tak zrobię, założę temat o pomysłach.
Doświadczenia nie mam, ale liczę na swoją kreatywność i spryt. Nie zawiodły mnie jeszcze ani razu.
A, i może rzucam się z motyką na słońce, ale po prostu czuję żę jeżeli ludzie zobaczą ten zalążek gry, a potem ostateczne dzieło pomyślą "Kurde, dużo w to poszło pracy. "
Ponadto mogę dostać opinie takie jak twoja, które mi, jako początkującemu makerowiczowi bardzo pomagają.