The Land Of Chaos
Aktualny czas: 28-04-26, 17:19 Witaj! Przejdź do zakładki Logowanie lub Rejestracja

Odpowiedz 
[VX / VXAce] The Land Of Chaos
Viuu Offline
*

Liczba postów: 155

RE: The Land Of Chaos

GYARA napisał(a):("... iż Polacy nie gęsi, że swój język mają...")
Jak używasz cytatów to chociaż poprawnie - "też" a nie "że".

Poza tym, martwi mnie to
GYARA napisał(a):Gra będzie w języku Angielskim
W swoim jak rozumiem ojczystym języku robisz sporo literówek i błędów jak tak czytam te posty, jakoś nie widzę żebyś lepiej znał angielski. No ale to tylko mniemanie.

Gorsza rzecz pojawia się tutaj:
GYARA napisał(a):Och, i będzie po brzegi wypełniona znakomitym humorem (dobre, bo polskie.)
"Dobre bo polskie" - gra będzie po angielsku. What?!

Ogólnie skrótowo mówiąc ta zapowiedź to "nie mam pomysłu na grę, założyłem temat, żeby się pochwalić, że CHCĘ coś robić". Nijak to nie zachęca.

Ogólnie wydaje mi się, że całe zainteresowanie tym tematem miało być na zasadzie "kontrowersji" (no wiesz, że nic tu nie pokazujesz i nieregulaminowe, więc ludzie poprzychodzą pisać, że robisz coś źle... mimo wszystko te gorsze projekty więcej przyciągają do swoich tematów, każdy lubi ponarzekać).

Jeśli jednak nie zrobiłeś tego celowo polecam poprosić o zamknięcie tematu i dobre przedyskutowanie swojego konceptu na grę z kimś bardziej doświadczonym. Wróć jak coś będziesz miał. Mówię serio.

[Obrazek: 4COJip7.png]
Victory Quotes: 1, 2
Spoiler: (Otwórz)
23-06-15 09:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
"Pomógł" przyznał(a):
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
The Land Of Chaos - GYARA - 22-06-15, 22:22
RE: The Land Of Chaos - Kryzz333 - 22-06-15, 22:36
RE: The Land Of Chaos - GYARA - 22-06-15, 22:51
RE: The Land Of Chaos - Viuu - 23-06-15 09:18
RE: The Land Of Chaos - GYARA - 23-06-15, 18:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Ultima Forum | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS