Przecież strona Crashera pod względem wizualnym jest świetna i znacznie lepsza od tego:
http://poyters.pl/kosuro.html Ale to tak na marginesie, po prostu zaszokował mnie ten przytyk xD
Kostku, Twoja gra Twój świat. Chciałeś zrobić grę, w której tylko się łazi i słucha żartów, to tylko i wyłącznie twoja wola. Jednak musisz wziąć pod uwagę, że coś takiego się zwyczajnie nie spodoba. Zamiast się bzdurnie tłumaczyć, że gra to komedia i dlatego wszystko jest inne, niż każdy by chciał to najgorsza z dróg.
Film komediowy to też przede wszystkim film - czyli ma fabułę, narracje, bohaterów 1, 2 i 3 planowych, akcję, suspens i inne elementy. Filmy komediowe to nie zlepek scen z żartów. To samo tyczy się Twojej gry.
Kiedyś lata temu też robiłem grę rpg i wyszło raczej słabo. Ktoś wtedy, już nie pamiętam kto, napisał, że chęć opowiedzenia własnej historii przyćmiło pracę nad innymi elementami gry. U ciebie jest dokładnie to samo - chciałeś zrobić śmieszną grę, w której występujesz Ty i Twoi znajomi (co jest spoko), że nie zadbałeś o inne elementy gry. Jak dla mnie sprawa była jasna od początku, ale nie rozumiem, czemu tak usilnie starasz się przekonać innych, że gra jest dobra, mimo, że nie jest.